חומצה פולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית
    דנה
    09/02/2014

שלום רב בת 30 בריאה.
    מתכננת כניסה להיריון ראשון:)
    אני מבולבלת לחלוטין!!
    רוב החברות שלי בגילי, מתככנות להיכנס להיריון והרופא נשים שלהן נותן להן חומצה פולית "רגילה" עם מרשם של חברת מדיטק או שפשפוט אומרים להן לקנות בסופר פארם 400 מק"ג. הרופא שלי אמר לי ליטול PRENATAL במשך שלושה חודשים לפני כניסה להיריון , שמכיל 1 גרם של חומצה פולית, ויטמינים שונים וכו'.
    אני מבולבלת,התייעצתי עם רופא אחר, הוא אמר לקנות בסופרפארם 400 מקג חומצה פולית של כל חברה ,"זה לא משנה", לטענתו.
    אני ממש מבולבלת, אני לא יודעת עם מה להתחיל. האם ה - PRENATAL הוא לא מוגזם מדי? כי יש לי חברה שהיא כבר בהיריון וזה מה שהיא נוטלת. מה אתם יועצים למטופלות שלכם, בהנחה שהן בריאות לחלוטין? האם ניתן לקחת חומצה פולית עם ויטמין B-12 ביחד? בבקשה עזרו לי לעשות סדר בבלאגן. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

דנה
    10/02/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה פולית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/02/2014

קחי חומצה פולית 400 מיקרוגרם זה בהחלט מספיק אם את בחורה בריאה ועם ספירת דם תקינה וללא חסרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו