מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תצילו אותי מבוהלת נורא בבקשה תענונועה28/02/2014
ככה אני בת 35 ללא לידות .
בחודש 1 המחזור כאילו הקדים בעשרה ימים ובמקום דימום רגיל יצא לי מן קריש דם
או הפרשה דמית כמו גליל ארוך וזהו ... נלחצתי אבל לא היו כל תופעות
אחרי שבועיים קיימתי יחסי מין ולטענת בן זוגי היה עליו מעט דם לא ראיתי דימום
אחרי יומיים כביכול ביום הביוץ הופיעו לי בחילות נוראיות , שילשולים , כאבי בטן תחתונה
טעם מוזר בפה אחרי שלושה ימים הכל חלף ואז אחרי שבוע וחצי החלו התכווצויות בבטן תחתונה , כאבי גב תחתון , טעם מוזר בפה, בחילות , עצירות, טחורים ואז המתנתי למחזור וקיבלתי מחזור מוזר בזמן שעשיתי פיפי הבחנתי שכאילו היה גם דימום כי המים היו אדומים באסלה ולא היה עוד דימום פרט בניגוב הופיע כתם בהיר של דם
קניתי ערכה לבדיקת הריון שיצא שלילית . הטחורים והעצירות חלפו אך הבחילות טעם מוזר ישנם ואני בלחץ נוראי וחושבת על הנורא מכל ... סרטן צוואר הרחם
כעת התחיל לי כאבים מוזרים בנרתיק ואני לחוצה ממש
אין לי הפרשות אך הטעם המוזר בפה מפחיד
בבקשה תגידו לי מה יש לי אני מפחדת ללכת להבדק תגידו לי מה זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצילו אותי מבוהלת נורא בבקשה תענו - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/03/2014בבקשה תגידו לי מה יש לי אני מפחדת ללכת להבדק תגידו לי מה זה יכול להיות
---- את לא צריכה להתכתב אתנו. פשוט תפני לבדיקה רפואית אצל הגינקולוג של וגם אצל רופא המשפחה. אנו לא נוכל לעזור לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?