שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שולי
    05/03/2014

שלום, אני בת 31 לפני שבוע וחצי החלה לי צריבה באיבר המין, הנחתי שזה דלקת בדרכי השתן והלכתי לרופא. הנל עשה בדיקה ונתן לי מרשם לאנטיביוטיקה, היום התקשרתי לברר האם האנטביוטיקה מתאימה לחיידק של הדלקת והרופא אמר לי שאין לי דלקת ולכן אני יכולה להפסיק עם האנטביוטיקה . בנוסף החלה לי צריבה ואדמומיות לפני כיומיים בדגדגן. הרופא בקש שאגיע אליו לבדיקה. רק שזה בעוד שבוע וחצי . בנתיים שורף וצורב ולא נעים. בנוסף לפני כשנתיים איבחנו אצלי קונדילומה ומאז אני בטיפול . לפני כשבועיים רופאת עור שרפה לי את הקונדילומה ונתנה לי קונדילוקס להמשך טיפול. לציין כי אני פעילה מינית. לא יודעת מה לעשות האם להמשיך את הטיפול עם הקונדילוקס. ומה אפשר לעשות בנתיים להקל על הצריבה עד התור לרופא, והאם אפשר לדעת מה יש לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/03/2014

קשה לדעת למה הצריבה, מציעה לך לפנות לרופאת עור להסתכלות אולי הצריבה קשורה לקונדילוקס??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו