אגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגן
    ש
    08/03/2014

שלום

יש ליכמה שנים כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה צמוד למפשעה. עם השנים זה התפשט לאגן שמאל, כאבים במפרקים שמחברים את הירך עם האגן ובגב תחתון.
    לא מצאו את המקור.
    לאחרונה הסתבר שיש שם בלוטות לימפה מאוד גדולות במפשעה שמאלית שנשלחתי לבצע א. סאונד לשלול בקע - ורופאת המשפחה נתנה לי אביטרן בנרות פעמיים ביום לשבוע וחצי.

בבדיקות גניקולוגיות יש לי כאבי תופת בנגיעה בצוואר הרחם ובשחלה שמאל. למעשה אף פעם לא שקלו לתת לי טיפול לדלקת באגן (אין ריח רע להפרשות, אין חום ותסמינים קיצוניים). מצד שני יש לי סימני מתיחה באזור הבטן התחתונה ברחם וכאמור כאבי תופת בבדיקה גניקולוגית כשנכנסים פנימה לחלל הרחם. בא. סאונד יש נקודות שהמיתמר נוגע בהן והן כאובות כיאלו נגעו בעצבים חשופים.

וגם - מהיום שהתחלתי לנטול אביטרן יש לי הפרשות בלתי פוסקות מהנרתיק דווקא (?!) מס' שעות לאחר הנטילה.

האם ייתכן שיש דלקת באגן גם ללא תסמינים קיצוניים? ואם כן מה הטיפול?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגן

הוספת תגובה

• אגן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/03/2014

קשה להעריך מה הבעיה באינטרנט כי היא נראית לי מורכבת פני לרופא נשים עם כל החומר הרפואי שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו