הפרשות לבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות לבנות
    מירית
    08/03/2014

שלום מזה כמה חודשים יש לי הפרשות מוגברות בצבע לבן, בעת קיום יחסי מין יש ממש המון הפרשות כאלה, נוצר מהן ריח לא נעים והזה יוצר דביקות.
    אני בת 32 וטופלתי כבר למעלה מ 4 פעמים ללא הועיל, הטיפולים היו דלאצין קרם עם 2 כדורי פלאגיל וגם פתיליות פולידין ופלאגיל למשך שבוע
    מבדיקות שערכתי לפני חודשיים אחרי הטיפול הראשון וגם עכשיו לא נמא טריכמונס והפלורה מתאימה לפלורה טבעית
    חשוב לציין שאני נוטלת פרוביוטיקה שמותאמת לנשים, מה יכולה להיות הסיבה להפרשות המוזרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות לבנות

הוספת תגובה

• הפרשות לבנות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/03/2014

האם עברת גם בדיקת צוואר הרחם ופאפ?
    כדאי לחזור על תרבית נרתיקית אם ההפרשות ממשיכות ואולי לקחת כדורי פרוביוטיקה לנרתיק עצמו
    אם ההפרשות ממשיכות ומציקות וכל הבדיקות תקינות אפשר לעשות שטיפות נרתיקיות עם חומץ תפוחים כף אחת מהול בכוס מים פעמיים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוצעה בדיקת פאפ

מירית
    11/03/2014

שלא הייתה תקינה ולאחר מכן בוצעה גם ביופסיה ונתגלו תאים טרום סרטניים מדרגה 2
    עברתי קוניזציה. האם יש קשר? הרופא המטפל הוא זה שביצע את הקוניזציה.
    השטיפה עם תמיסת חומץ התפוחים היא רק חיצונית או שיש לשטוף גם את פנים הנרתיק עם התמיסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו