מחזור מאחר הרבה זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר הרבה זמן
    שי
    11/03/2014

שלום,
    בת 30 מקיימת יחסים מוגנים תמיד עם קונדום כולל בדיקת תקינותו בסיום... המחזור האחרון היה ב28.1 נמשך כשבוע. בד"כ המחזור שלי מאוד סדיר עם סטייה בגג של מספר ימים לכאן או לכאן בטווח שבוע הקבלה המשוער.
    בינואר המחזור הקדים בארבעה ימים ומאז לא קיבלתי. היו לי כאבים והם קיימים עד עכשיו במיוחד בבטן התחתונה ממש כאבי מחזור כאלה. בנוסף שמתי לב שיש לי גם המון הפרשות לבנות כאלה אחרי שאני עושה פיפי הכוונה שאני כבר יוצאת מהשירותים הן מופיעות כעבור דקה-שתיים ולפעמים גם במהלך היום בלי קשר. מעולם לא היה לי איחור של 14 יום בעבר.. ביצעתי גם בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית.
    חודש שעבר (13.2)אף ביצעתי אולטראסאונד וגינלי שתוצאותיו היו תקינות מבחינת שחלות היה 19X29 עם זקיקים קטנים ושמאלית 22X35 עם זקיקים קטנים. האם למרות הקונדום אכן יש סיכוי להריון??מה יכול לגרום לכך שלא קיבלתי מחזור? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר הרבה זמן

הוספת תגובה

• אציין כי איני לוקחת גלולות.

שי
    11/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור מאחר הרבה זמן - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    11/03/2014

ישנם סיבות רבות לאיחור במחזור
    כולל היעדר ביוץ הריון ועוד
    יש לפנות לרופא נשים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. האם העדר ביוץ יכול לקרות

שי
    12/03/2014

לפתע כלומר אחרי 16 שנים בהן אני מקבלת מחזור באופן די סדיר פשוט חודש אחד להפסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו