גלולות מינס ודימום חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מינס ודימום חום
    נדין
    16/03/2014

השתמשתי בגלולות מינס כ3 חודשים ובחודש השלישי הופיע לי דימום חום שארך חודש שלם, הלכתי לרופא והוא אמר שכנראה זה בגלל שלא הקפדתי על השעה המדוייקת ללקיחת הגלולה.
    הוא אמר לי להפסיק את הגלולות, יתחיל לי מחזור ולאחר חודש כשיהיה לי שוב מחזור, להתחיל לקחת מחדש את הגלולות. בנוסף נתן לי מרשם לגלולות מליאן לכל מקרה שזה יתחיל שוב.
    ביום שני שעבר התחיל לי מחזור והתחלתי לקחת גלולות, היום כבר המחזור היה אמור להסתיים אבל שוב יש לי דימום חום כזה.
    אני לא ממש יודעת מה לעשות כי לפי מה שהבנתי הפסקת גלולות יביא שוב למחזור. והאם ואיך לעבור לגלולות מליאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות מינס ודימום חום

הוספת תגובה

• גלולות מינס ודימום חום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/03/2014

אם התחלת במחזור האחרון את הגלולות מליאן המשיכי אותם ואל תפסיקי למרות הדימום
    3 חודשים ראשונים לנטילת כל גלולה חדשה יכול להיות דימומים לא סדירים עד שהגוף מתרגל לגלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התחלתי מליאן

נדין
    21/03/2014

המשכתי עם גלולות מינס כמו שהרופא אמר , בנוסף הרופא נתן לי מרשם למליאן למקרה שארצה להחליף גלולות, אבל לא השתמשתי בו.
    השאלה שלי האם להמשיך לקחת את הגלולות מינס ולסבול את הדימום הזה עד התאריך שאמור לבוא לי מחזור, או להפסיק אותם למרות שהמחזור החודשי היה לפני שבועיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו