קושי בקיום יחסי מין לאחר ש-10 חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בקיום יחסי מין לאחר ש-10 חודש
    חיילת
    17/03/2014

שלום רב דוקטור,
    אני חיילת לא אחשוף את שמי. אני עברתי בתחילת אוקטובר הפלה. מאז לא קיימתי יחסי מין הוא היה הראשון והיחיד שלי הבחור שנכנסתי ממנו להריון האקס שלי.
    אני אהיה בת 21 עוד כ-4 חודשים. נפרדתי מהאקס שלי כמה ימים לפני ההפלה עקב ריבים על זה ועל עוד דברים.
    אני התחלתי לצאת לפני כחודשיים עם מישהו וניסינו לקיים יחסי מין זה לא הצליח כאילו שהחור שלי בנרתיק ממש קטן. אני לא הייתי לחוצה כלל להפך, מאוד רגועה. האיבר שלו די גדול ודי עבה. יש לי עצירות בנוסף. האם עצירות ושכבר מאמצע יולי לא קיימתי יחסי מין יכולים להשפיע על גודל חור הנרתיק? האם יש קשר בין הדברים? האם שינוי בתזונה (תזונה עשירה בסיבים תזונתיים ושתיית מים מרובה), שימוש בנוזל סיכה ופעילות גופנית יכולים לפתור את המצב? אשמח לתשובה בהקדם כי אנחנו ממש רוצים להתקדם לשלב רציני בקשר. תוך כמה זמן יחול שיפור? הייתי אצל רופאה נבדקתי והיא אמרה שאין לי בעיה בנרתיק. יכול להיות שזה קשור למה שתיארתי ?

אשמח לתשובה בהקדם.
    בברכה והמשך יום טוב
    וכמובן שהמחזור שלי סדיר. האם אפילו האפשרות של לאונן לעצמי יכולה לעזור כדי להרחיב את החור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי בקיום יחסי מין לאחר ש-10 חודש - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/03/2014

אין קשר בין עצירות לפתח נרתיק מוצר. יכול להיות שאת מתוחה או מכווצת בזזמן יחסי מין ולכן התחושה היא של נרתיק מוצר
    נסי להשתמש במרחיבים נרתיקיים כדי להרחיב את הפתח או שתפני לרופא גינקולוג סקסולוג לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....

חיילת
    18/03/2014

שלום רב ד"ר אברמוב,
    לאיזה. מרחיבים נרתיקיים את מתכוונת. מוכרים אותם בסופר פארם או שמה?
    תודה והמשך ערב טוב אשמח לתשובה בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו