האם יש לי פטריה??? דחוףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי פטריה??? דחוףףףףף
    דיקלה
    27/03/2014

לפני כשבועיים התחיל להיות לי מעין גרדת עמוק בתוך הואגינה וקושי לשבת כי הרגשתי כאילו יש לי משהו בפנים (לא היו לי שום הפרשות מוזרות), לאחר כמה ימים קיבלתי מחזור וכשהמחזור הסתיים התחלתי להשתמש בנרות אגיסטן (השתמשתי גם בשטיפה אנטימית פעמיים ביום) אך הגרדת ותחושת אי הנעימות לא עברה במקום זה התחילו להיות לי הפרשות צהובות ברמה גבוה כך שאני צריכה להחליף תחתונית כל שעתיים שלוש אחרת זה עובר לתחתון. עבר שבוע ושוב קניתי את נרות האגיסטן כי אמרו לי שאולי השטיפה האנטימית הרסה את האפקטיביות ובעצם לא הייתי צריכה להשתמש בשטיפה. ממה שאני יודעת כשיש פטרייה יש הפרשה שמזכירה קוטג' אבל אצל זה הפרשות בסגנון ג'ל צהבהב (סורי על התיאור המפורט) האם זה גם נחשב לפטריה?? קניתי גם קרם ואגינלי שמסתבר שאני אמורה להחדיר את זה באותו סגנון של הנרות האם להשתמש גם בקרם בנוסף לנרות או שאין צורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש לי פטריה??? דחוףףףףף - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    28/03/2014

לא ניתן לבצע אבחון והלמליץ על טיפול ללא בדיקה גינקולוגית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו