נרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרות
    דנה
    30/03/2014

לפני כחודש ומשהו שמתי נר אחד של גינו פיבריל. הוא עשה לי לא טוב בכלל. שורף בפנים ובחוץ כמה ימים. לאחר כמה זמן הלכתי לרופא והוא אמר שהכל בסדר. אמנם לא ציינתי את המקרה הנל. אני יודעת שאני צריכה לשאול את הרופא על זה, אבל עד שיגיע התור. האם הנר יכול לגרום לי לעור דק בוגינאה בעקבות כך ואם לא אז לאיזה נזק תופעות לוואי יכול לעשות? כי שורף לי בפתח הנרתיק ואחרי יחסים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרות

הוספת תגובה

• נרות - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/03/2014

האם הנר יכול לגרום לי לעור דק בוגינאה בעקבות כך ואם לא אז לאיזה נזק תופעות לוואי יכול לעשות?
    -=-- נזק - לא, אבל גינו-פווריל עלול לגרום בשרפה מקומית. למה את בכלל משתמשת בתרופה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתמשתי

דנה
    31/03/2014

בנר אחד בלבד. פשוט חשבתי שחזרה לי הקנדיגה גלברטה.. שרף לי ועקצץ יומיים בערך ועבר. אז הנרתיק לא נפגע כלל מהנר והכאבים בקיום יחסים לא נובעים עקב הנר? כי הרופא אמר שהכל נראה בסדר, ועשה בדיקת פאפ כי טרם עשו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו