לרופאים שלום, אני מתחננת לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום, אני מתחננת לעזרה!
    אנונימית
    30/03/2014

לפני כמה ימים פרסמתי הודעה על בלוטת הברוטלין, אני אותה הבחורה והדאגות היו לא לחינם. שבוע אחרי שהפעם השניה החלימה (הפעם בעזרת השם ללא ניקוז אלא רק אנטיביוטיקה ומשחה), המשכתי להרגיש שמשהו לא תקין בפות כולו, לא רק הצד שנשאר קשיח ומעקצץ. הרופא טען שזה טראומה של המקום והינה שבוע אחרי הרגשתי בערב חום וכאבים בצד השני! ועכשיו הוא הולך ומתנפח במהירות כמו הראשון!
    מה לעזאזל קורה? זה לא אמור להיות ככה! למה זה חוזר שוב ושוב? כל הבדיקות לחיידקים והמשטחים יצאו תקינים. פעמיים סיימתי טיפול אנטיביוטי וזה חוזר פעם שלישית תוך שלושה שבועות בצד השני?! לא קיימתי יחסי מין מאז הפעם הראשונה שזה הופיע ושמרתי על הגיינה של שטיפה פעם ביום עם מים וסבון. מה לא בסדר איתי? מה לעשות עכשיו? אני שלושה ימים לפני טיסה לחו"ל. למה זה קורה לי? מה אני עושה עכשיו? בבקשה עזרו לי. למה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרופאים שלום, אני מתחננת לעזרה! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/03/2014

אי אפשר להמליץ לך שום דבר ללא בדיקה. אני מתרשם שאת זקוקה לטיפול ניתוחי על מנת להוציא את הבלוטה - או את שתי הבלוטות הברטוליניות - בצורה רדיקלית. מדובר בניתוחפשוט על פניו אך הוא חייב להתבצע ע"י גינקולוג מנוסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה על הניתוח

אנונימית
    31/03/2014

שמעתי על זה. אני רוצה לשאול- למה?
    אני יודעת שזה קורה לנשים אחרות אבל אני לא מכירה אישית שום חברה או קרובת משפחה שזה קרה לה. אני לא מבינה למה לבחורה בריאה בת 20, שנתיים לאחר לידה ראשונה זה קורה שוב ושוב.
    מה עשיתי לא בסדר? למה זה קורה? למה בחורה בת 20 צריכה לעבור ניתוח להסרת בלוטה שצריכה לתפקד!
    האם יש סיבוכים אפשריים לניתוח? מה התוצאה לאחר הניתוח, זה ישפיע על אורח החיים או יחסי המין שלי בצורה כלשהי? כמה זמן לוקח להחלים לאחר הניתוח?
    והכי חשוב.... האם אין דרך להתגבר על זה בלי הניתוח? שמרתי על הגיינה. לא קיימתי יחסי מין. אולי חסר לי ויטמין? באמת שאי אפשר לפתור את זה אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה על הניתוח - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    31/03/2014

שלום רב,

לצערי אינני יכול להתייחס לכל השאלות הרפואיות משום שלא בדקתי אותך . זה לא מקובל להכנס עד כדי כך לפרטים ולהתחייב על התשובות ללא בדיקה גינקולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו