שליטה בקבלת המחזור עם גלולות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה בקבלת המחזור עם גלולות.
    מריה
    01/04/2014

שלום, אני בת 19 לוקחת גלולות כבר חודש שני. בחודש הקרוב אני מעוניינת לאחר את המחזור בשבוע , האם אני יכולה להמשיך לקחת גלולות בלי הפסקה אחרי 21 גלולות, ולקחת 28 ורק אז לעשות הפסקה ולקבל את המחזור, ולאחר מכן להתחיל חפיסה חדשה של 21 על מנת לא להתבלבל ולהמשיך כרגיל . האם זה אפשרי בכלל ומהי הדרך שבה צריך לעשות את זה בשביל להשאר מוגנת ? האם המחזור יגיע רק אחרי 28 ימים כמו שאני צריכה ?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מריה
    01/04/2014

האם ניתן לקחת 28 גלולות ואז לקבל את המחזור ואחרי זה להמשיך ולסיים את החפיסה , כלומר 14 הכדורים שנשארו ואז שוב לקבל מחזור ? זה הגיוני שדבר כזה יקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה בקבלת המחזור עם גלולות. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/04/2014

את בהחלט יכולה למשוך עוד כמה ימים גלולות כדי לאחר את המחזור ואין בעיה לעשות את ההפסקת של שבוע בין הגלולות אחר כך
    לחילופין את יכולה לצרף שתי חפיסות מבלי לעושת הפסקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מריה
    03/04/2014

ואחרי ההפסקה אני יכולה לסיים את ה14 שנותר ושוב לעשות הפסקה או עדיף להתחיל חפיסה חדשה של 21?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו