דימום חזק מאד שלא בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום חזק מאד שלא בזמן מחזור
    הדס
    02/04/2014

המחזור החודשי הסדיר בד״כ הקדים בכשבוע וחצי, שבועיים ויום אח״כ הופיע דימום חזק שנפסק לאחר כשעתיים. בדיקה אצל רופאת נשים העלתה שקיים פוליפ והוא הוסר ונשלח לבדיקה, במקביל הרופאה לקחה ביופסיה נוספת, ביצעה בדיקת פאפ, ציידה אותי בהפניה לus אגן קטן בגישה וגינאלית לביצוע לאחר המחזור, הפנייה לבדיקת קולופוסקופיה בעוד כחודש והפניה לבדיקת דם לביצוע פרופיל הורמונלי.
    ביומיים שלאחר הסרת הפוליפ חוויתי דימום קל שהלך והתגבר וכבר חמישה ימים מאז שיש לי דימום חזק במיוחד עם גושים דמיים הנראים כמו רירית.
    רופאת הנשים רשמה לי provera 5mg פעמיים ביום למשך עשרה ימים. בעלון התרופה ראיתי כי מופיעה אזהרה לגבי נטילת התרופה במקרה של דימום נרתיקי שלא נבדק וכן אזהרה לרגישים ללקטוז, כיוון שאני רגישה ללקטוז וכיוון שהprovera ניתנה לי ללא בדיקה נוספת (מרשם המתין לי אצל מזכירת הרופאה) אני חוששת ליטול את התרופה וגם (כמובן...) מודאגת מאד. הרופאה העלתה גם חשש להפלה טבעית אולם לצערי אינני פעילה מינית מזה מספר חודשים, מה שלא ממש מאפשר את התאוריה....
    זו הפעם השניה בחיי (אני בת 35) שאני נשלחת לביצוע קולופוסקופיה ו- us. הפעם הקודמת היתה לפני כ3 שנים בעקבות ממצאים חשודים בבדיקת פאפ - אולם לשמחתי לא נמצאה כל בעיה אז. מה עלי לעשות? מפלס הלחץ שלי גבוה ואני די מטריפה את עצמי...
    תודה מראש על כל תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום חזק מאד שלא בזמן מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/04/2014

התיעצי עם רופאת הנשים שלך לגבי טיפול אחר חוץ מפרוברה שמכילה לקטוז שאליה את רגישה.
    צריך לחכות לתשובת ביופסיה
    אם הדימום חזק מאוד חיזרי שוב לרופאה להערכה ולטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו