נואשת לגמרי, אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשת לגמרי, אשמח לעזרה
    מיכל
    08/04/2014

אז ככה: שמי מיכל, בת 24.
    כבר כמה פעמים בעבר היה לי פטריה וגינלית אבל זה לא היה משהו כרוני, אלא להבנתי משהו שקורה לכל אחת.
    לאחרונה (בערך חודשיים וחצי) התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי ואחרי כל פעם אני מרגישה שהפטריה חזרה.
    כבר פעמיים השתמשתי בנרות ל3 ימים (6 ימים לא ברצף).
    זה ממש מוזר כי אחרי, אני מרגישה את אותו דבר שהרגשתי כשהייתה לי פטריה.
    (גרד, תחושה ש"שורף", אודם, נפיחות).
    לאחרונה התחלתי להשתמש בקרם ולא בנרות, ולפעמים זה לוקח אפילו יותר משבוע לעבור, ואז אנחנו מקיימים יחסי מין שוב וזה שוב חוזר, זה לא מובן לי ואני ממש נואשת :(
    לצערי לא מזמן עברתי לאוסטרליה, וכרגע בגלל סיבות אישיות שלי אינני יכולה לגשת לרופא גניקולוג, כך שבדיקה היא לא אופציה בשבילי.

מובן לי לגמרי שדרך האינטרנט זה לא ממש אפשרי לעזור, אבל עדיין מנסה את מזלי מכיוון שבדיקה זאת לא אופציה ועדיף מאשר המצב יישאר ככה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואשת לגמרי, אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• נואשת לגמרי, אשמח לעזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/04/2014

קשה לתת לך פתרונות ללא בדיקה יכול להיות שאין לך פטריה בכלל וזה רק גירוי של העור בעקבות חיכוך של יחסי מין מה שאת מפרשת כפטריה
    הרצוי היה לעשות תרבית נרתיקית ובאמת לשלול פטריה
    נסי בינתיים לשים קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק , לשטוף אחרי יחסי מין ואם מציק לעשים ג'ל או משחה של לידוקאין שזה חומר מרדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו