כאב חד באזור הדגדגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד באזור הדגדגן
    ד``ר ליאורה אברמוב
    08/04/2014

לפני כשבועיים סבלתי מצריבה חזקה בוגינה וטופלתי בנרות אנטיביוטיים (לא זוכרת את השם) ומשחת פוליקוטן. הצריבה בוגינה הסתדרה והמשכתי לטפל עם המשחה עד היום. כל הזמן הזה לא קיימתי יחסים עם בעלי. ביומיים האחרונים במהלך מחזור פתאום הופיע כאב חד באזור הדגדגן ונראה שבעור שמסביב לו יש מוגלה לבנה. אני נבוכה מדי מכדי ללכת לגניקולוג ולהראות לו את זה. מה אוכל לעשות כדי לפתור את העניין..? ממש כואב ורגיש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד באזור הדגדגן

הוספת תגובה

• אפטה?

דנה
    08/04/2014

במבט שני זה נראה כמו פצע קטן מאוד, דומה לאפטה. זו פעם ראשונה שטופלתי בנרות אנטיביוטיים (להבדיל מנרות לפיטריה). נראה לי שהמיקום הקרוב כ"כ לדגדגן הוא הגורם לרגישות ולכאב. אני סובלת מהופעת אפטות בתדירות גבוהה מאוד בפה. האם יש קשר? האם אפטות יכולות לצאת גם בפות...? אני באמת לא מסוגלת לפנות לבדיקת רופא. איך כדאי שאטפל בינתיים (אולי אנטיביוטיקה ליתר בטחון?) ותוך כמה זמן אפשר לחכות שיעבור לבד? אחרי כמה זמן זה ישמע כמו משהו מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו