אוביטרול שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרול שאלה חשובה
    רותם
    14/04/2014

לאחר טיפול של שבועיים בגונאל F , מצאו אצלי זקיק מוביל בגודל 19 מ"מ בשחלה השמאלית. ביום רביעי הזרקתי בהוראת הרופא את זריקת האוביטרל. בהתחלה לא היו לי כל תופעות לוואי. ביום חמישי כפי שאמר לי הרופא, קיימנו יחסי מין וכחצי שעה לאחר מכן התחילו לי כאבים מאוד חזקים בבטן תחתונה שהתחילו מצד שמאל אך התפשטו במהרה לכל חלל הבטן התחתונה. הכאבים היו כל כך בלתי נסבלים שלא הצלחתי לישון בלילה. בבוקר יום שישי קמתי עם כאבים אך פחות ממה שהיו בלילה קודם. הלכתי לרופא תורן במרפאת הנשים, והוא (ללא כל בדיקה) הפנה אותי למיון נשים בבית חולים. במיון בדק אותי רופא שאמר שהוא לא רואה כל בעיה, אין גירוי יתר, בדיקות הדם תקינות, בדיקות השתן תקינות, ושאילו תופעות לוואי רגילות של הזריקה. באותה נשימה הרופא אמר שהוא גם לא רואה זכר לביוץ וכן הוא לא רואה אף זקיק מוביל, מה שגרם לי לאכזבה מאוד גדולה, והוא גם לא הסביר כיצד זה ייתכן. האם ייתכן וכן אכנס להיריון למרות שהרופא לא ראה בבירור ביוץ או זקיק מוביל או גופיף צהוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרול שאלה חשובה

הוספת תגובה

• אוביטרול שאלה חשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/04/2014

קשה לתת לך תשובה סבלנות ותראי בעוד 10 ימים אם את בהריון או לא בבדיקת דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו