דחוף! התחלת חפיסת גלולות לאחר הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! התחלת חפיסת גלולות לאחר הפסקה
    מישהי
    27/04/2014

שלום,
    אני בת 19 ומזה כשנתיים וחצי לוקחת גלולות ,תחילה לקחתי מסוג פליים ואחרכך עברתי לקחת מסוג ג׳ינרה ( בהמלצת רופא הנשים שלי) .
    לפני כחודש הפסקתי לקחת את הגלולות ( בעקבות ניתוח פלסטי שעשיתי) , התאריך האחרון שקיבלתי מחזור היה ב2.4 .
    אני מתארת לעצמי שהמחזור ישתנה ולא אקבל בדיוק כמו עם לקיחת הגלולות אך אם אני מחשבת בערך אותו דבר יוצא שאני אמורה לקבל בסוף השבוע הזה .
    זה מממממממשששש בעייתי לי - יש לי אירוע + אירוע שכולל בגד ים .ובדרך כלל במחזור יש לי כאבים חזקים ובנוסף לזה בעקבות בעיה וגינלית איני יכולה לשים טמפונים.
    השאלה שלי היא האם אני חייבת להתחיל את חפיסת הגלולות הבאה רק שאני מקבלת מחזור או שאני יכולה להתחיל כבר היום ? ואם אני יכולה לקחת היום- האם זה ידחה לי את המחזור עד לסיום החבילה ?
    אני שואלת זאת מכיוון שבעבר חיברתי שתי חבילות של גלולות בכדי לדחות את המחזור ( באישור רופא הנשים.
    אשמח לתשובה בהקדם. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לחלק עונים ולחלק לא? זה דחוף!

מישהי
    28/04/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו