מה יש לי???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי???
    נועם
    28/04/2014

אני בת 17 מבית מסורתי יש לי חבר בסוד ואין שום סיכוי שבעולם שאני אלך לגניקולוג עכשיו כי ההורים שלי ייראו שהלכתי
    אתמול ממש גירד לי שם למטה והיום גם וכשהסתכלתי ראיתי את מה שבתמונה
    יש שניים כאלה שנראים קצת כמו חצ'קון כזה עם מוגלה וגוש כזה מתחת בעור שיש על הפנים וזה מגרד וכואב קצת כשלוחצים
    אבל זה לא פצע עם דם וזה לא שורף כשאני עושה פיפי
    מה יש לי?? יכול להיות שזה מדבק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי???

הוספת תגובה

• לא חוות דעת רפואית אבל...

ש
    28/04/2014

אבל אני גם אנסה לעזור לך מניסיוני. קודם כל, לא להילחץ ולהירגע.
    דבר שני, נסי לצלם עוד תמונה/ות בזויות טיפה שונה כזו ופחות זום. עוד תמונות עשויות לעזור לרופאים פה, במיוחד כי הם אינם רואים את זה ממש פיזית וזו האבחנה היחידה שלהם. האם קיימתם יחסי מין או שהוא ביצע מעשה אוראלי (כמו ליקוקים)? אם כן, וזה הופיע בקירוב אותו זמן, כנראה שזה מזה, כנראה מחיידקים.
    כך או כך, אני ממליצה כן לנסות לקבוע עם חברה ללכת לרופא/ה ע"מ להיבדק ואולי גם לקבל משחה שתוכל לעזור לאיזור שם להתגבר על החיידקים.
    לי בכל אופן זה לא נראה משהו נוראי כ"כ. כמו שכתבת, זה נראה כמו פצעון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו

נועם
    28/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש לי??? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2014

נראה כמו פצע מוגלתי שימי משחת פולידין כמה ימים אולי ירגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו