בעיה שמפריעה ממש לתפקוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שמפריעה ממש לתפקוד
    גיל המעבר
    01/05/2014

זה הקיץ השלישי, שאני מוצאת שהתחתונים נרטבים, בימים חמים.
    נשללה בריחת שתן. ימי החורף עברו עלי 80 בסדר. עכשיו כשהימים מתחממים, הצרה חוזרת שוב.
    רופאה נתנה לי לפני כחצי שנה לקחת קרם אובסטין, עד פסח לא לקחתי, כי בימים הקרים הייתי ממש בסדר בבית, ו20% בסדר ביציאה מהבית הליכה, פעילות גופנית. ניסיתי בזמן הזה טיפול הומאופטי שלא עזר, ובפסח החלטתי לקחת את ההורמון שניתן לי. יש לי כמה שאלות:
    א. האם יתכן שזו לא בעיה הורמונלית? כי הרי בחורף הייתי במצב יחסית טוב - אבל לא מושלם ב100%
    ב. האם להורמון הזה סיכונים?
    ג.אחרי 3 פעמים שלקחתי הורמון, המצב שלי ממש לא טוב - אין שיפור - לא נלקחו לי בדיקות דם - מיוחדות, ולא נלקח שום מדגם של הרטיבות הזאת

מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שמפריעה ממש לתפקוד

הוספת תגובה

• בעיה שמפריעה ממש לתפקוד - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2014

אם זה קורה רק בימים חמים כנראה שאת מזיעה הזעת יתר מבלוטות בפתח הנרתיק.
    אין מניעה לקחת אובסטין זה לא בעיה אבל אני בספק אם זה הפתרון
    נסי להשתמש בטמפונים ולראות אם זה יספוג את עודף הנוזלים
    תחתוני כותנה אוריריים ופדים אוריריים ונושמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתייחס לתשובתך

גיל המעבר
    04/05/2014

ניסיתי את פתרון שהצעת, זה לא עוזר... ואני מרגישה בבעיה ממש גדולה ולא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו