עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ליה
    02/05/2014

שלום. לפני כשתשעה חודשים אני ובן זוגי התחלנו לשכב. שנינו בפעם הראשונה. לאחר כחודש של כיף התחלתי להרגיש בתסמינים של דלקת בשתן. העניין נגרר ללא אבחנה במשך שבעה חודשים עד שגילו שיש לי דלקת בצוואר הרחם. במהלך התקופה הארוכה של הדלקת לא קיימנו יחסים. כעת העניין טופל ואנחנו מנסים לחזור לזה.. אולם אני עדיין סובלת מכאבים בחדירה ובאקט עצמו. כאבים שבפעם הראשונה שלי לא נמשכו כל כך הרבה זמן ועברו אחריי פעמיים שלוש. בנוסף שמתי לב שמאז שהחלה הדלקת ועד עכשיו אני כמעט אף פעם לא רטובה, אפילו אחרי גמירה, הרטיבות כמעט ולא קיימת בניגוד לפעם.. האם יש לך רעיון בנוגע למדוע הדבר קורה? למה כל כך כואב לי? יש לציין שאני לוקחת גלולות כבר כחצי שנה במצטבר מסוג מליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2014

יכול להיות שהגלולות והדלקות גרמו ליובש בכניסה לנרתיק ולתופעה שנקראת וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק
    פני לרופא מומחה בנושא והתיעצי לגבי טיפול אפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו