פטריה או דלקת חיידקית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה או דלקת חיידקית
    שלי
    05/05/2014

שלום רב, כבר למעלה משנה וחצי אני סובלת בבעיות בנרתיק היו לי שלוש פעמים דלקות בשתן שטופלו ע''י אנטיביוטיקה. במקביל אני סובלת מצריבה בנרתיק וכאבים במהלך יחסי מין ולפעמים יוצא דם. נכון להיום יש לי הפרשה מיימית לבנה בעלת ריח רע מאוד זוהי בוודאות לא הפרשה תקינה. בנוסף יש לי מעין נקודות לבנות באיבר המין. אני כבר לא יודעת מה לעשות השתמשתי עשרות פעמים באגיסטן ואגינאלי ובמשחות, פרוביוטיקה ועכשיו הרופאה נתנה לי דלצין לטיפול בזיהום נרתיקי. הבעיה ששום דבר לא פותר את הבעיה הייתי כבר אצל שלוש רופאות נשים ועשיתי בדיקת סטיק והכל יוצא תקין אני לא יודעת מה לעשות.האם יש לי קנדידה? איך מאבחנים?
    מה עליי לעשות במצב כזה? אציין שיש לי חבר קבוע שנתיים אני משתמשת בגלולות פמינט ואני שומרת על הייגנה נשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה או דלקת חיידקית

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?! אני צריכה עזרה

שלי
    06/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה או דלקת חיידקית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/05/2014

קשה לתת אבחנה דרך האינטרנט
    עשי תרבית נרתיקית כדי לראות אם יש חיידק או פטריה
    ופני לבדיקת רופא מומחה לכאבים בזמן יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו