מישהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי
    מודאגתתתת
    12/05/2014

דר שלום..אני בת 27 עם בן זוג קבוע קרוב לשנתיים
    לפני בערך שבועיים פחות או יותר בזמן קיום יחסי המין הרגשתי תחושה מוזרה כאילו קושי גדול להגיע לאורגזמה מה שאצלי בדר"כ ממש אינו בעיה...ונוסף תחושה של דקירות באיזור הדגדגן חשבתי שזה יעבור ופשוט ראיתי שאין שום שיפור במצב....
    וגם שאני ניסיתי לגעת בעדינות באיזור הדגדגן ובשפתיים הקטנות אני מרגישה ממש תחושה של דקירות
    היחסי מין הפכו אצלי לסבל שממש לא אופייני לי כי אני ממש נהנת בקיום היחסים...
    הייתי אצל הרופא נשים שלי אתמול כמובן אחרי בדיקה שלו וטען שיש לי פטריה בנרתיק ומחוצה לו הוא נתן לי טיפול של:
    פלוקנול 150
    נרות לנרתיק קלוטרי
    ומשחה קומאגיס
    האם הגיוני שזאת ההרגשה בגלל פיטריה?אני ממש מפחדת שאין שום קשר לפטריה ולבין התחושת הדקירות שיש לי....ושהרגש בדגדגן לא יחזור למה שהיה קודם כי בחיים לא הייתה לי בעיה כזאת
    ועוד דבר שלקחתי מראה והסתכלתי אני לא ראיתי שיש אדמומיות או משהו שדומה לפטריה
    סליחה על השאלה הארוכה אבל אני מיואשת לגמרייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהי

הוספת תגובה

• מישהי

מודאגתתתת
    12/05/2014

מה עוד יכול להיות חוץ מהפטריה שגורם לתחושה לא נעימה כזאת באיזור הדגדגן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/05/2014

כל מצב דלקתי או זהומי יכול לגרום לדקירות בדגדגן
    קששה לתת לך אבחנה ללא בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו