צריבה איומה כבר חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה איומה כבר חצי שנה
    g123
    13/05/2014

אני חולת קרוהן ולאחר טיפול בסטראוידים וסוגי אנטיביוטיקות התחלתי לסבול מצריבה בנרתיק ובזמן מתן השתן הנחתי שמדובר בפטריה והשתמשתי בנרות אגיסטן שלא עזרו. פניתי לרופאת נשים שנתן לי דוקסלין שלא עזר,ואז נרות וכדורים אחרים לפטריה ומשחות..ולאחר מכאן גם משחה שמכילה סטרואידים ואז דרלצין ושוב אגיסטן וטבעקוטען ופוליקוטן.. והצריבה לא נעלמה... השתמשתי בעשרות משחות וכדרורים והצריבה לא עברה..חלקם אף הגבירו את הצריבה..חזרתי לראופאת נשים והיא טענה שאין לי כלום..
    החלפתי רופאת נשים והיא לאחר הסיפור שלחה אותי למיון נשים להיבדק..במבט ראשון היא אמרה לי שעושה רושם שאין כלום..אבל לאחר הסתכלות במקרוסקופ "תאים לבנים מרובים עד אזורים של גושים".. קיבלתי זידול ג'ל לחמישה ימים ונרות וגינאלים של חומצה בורית לשבועים...
    לאחר שימוש בדיזול היתה לי הקלה ליומים אבל הנרות של החומצה הבורית לא הגיעו והצריבה חזרה לי ..(עבר בערך שבוע וחצי מאז שסימתי את הטיפול בזידוול)
    שאלתי היא אם אני צריכה להשתמש שוב בזידול ג'ל ואז בנרות של החומצה הבורית שיגעיו או רק בנרות של החומצה הבורית?
    אני מיאושתתת כבר ולא ישנה בלילה מרוב הצריבה..(הצריבה היא כל הזמן וגם במתן שתן וגם בזמן הווסת..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה איומה כבר חצי שנה

הוספת תגובה

• צריבה איומה כבר חצי שנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/05/2014

כדאי לחזור לבדיקת רופא נשים כדי לראות מה המצב נכון לעכישו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו