מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סדירות במחזורסובלת13/05/2014
שלום,
ישנה בעיה שמאוד מטרידה אותי ועד שאראה רופא, אשמח לאיזו עצה מרגיעה.
בד"כ אני מקבלת מחזור בסביבות ה-18 בחודש. בחודש שעבר קיבלתי ב-11 ואז שוב קיבלתי ב-2 החודש, ומאז המחזור עדיין ממשיך (כבר 11 ימים). אני לוקחת גלולות כבר הרבה שנים, ואת הגלולות הנוכחיות כבר כמה שנים.
אני יודעת שלחץ ושינויי מזג אוויר (הייתי בברלין שם היה ממש קר ופה חם) יכולים להשפיע, אבל עדיין אני מתקשה להבין מה הסיבה לשינוי הזה
זה ממש מפריע לי וגם הורס לי את הזוגיות.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2014אאם אין סיכוי להריון הרי שדמום תחת גלולות יכול לקרות
אם הדימום נמשך ומפריע עשי הפסקה של שבוע בגלולות והתחילי חפיסה חדשה הוסיפי עכשיו קונדומים לשבועיים אם ההפסקה של הגלולות היא באמצע חפיסה ולא לקראת סופה
אם גם בחפיסה הבאה יהיה דימום את צריכה להחליף גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי סדירות במחזור-
סובלת13/05/2014אני בכל מקרה כרגע בשבוע הפסקה שלאחר סיום הגלולות
תיארתי לעצמי שאני צריכה להחליף סוג גלולות ולכן קבעתי תור לרופא
אבל לא הבנתי, מה יכולה להיות הסיבה למקרה? שגם המחזור הקדים לי ממש וגם הוא נמשך הרבה יותר זמן מהרגיל...
תודה על התשובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)