מחזור לא הגיע למרות נטילת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא הגיע למרות נטילת גלולות
    אילונה
    28/05/2014

שלום,
    שמי אילונה בת 22.
    בגיל 17 עשיתי טיפול כימותרפי בגלל לימפומת הודג'קין ועל כן טיפלו בי בעזרת זריקות שהפסיקו לי את המחזור במשך חצי שנה. לאחר מכן המחזור חזר, אך לא היה סדיר, ואז נעלם בכלל בעקבות הפרעות אכילה (אמנוראה). כמובן שמאז חזרתי לאכול תקין והכל בסדר, המחזור חזר אך היה לא סדיר ועל כן החלטתי להתחיל לקחת גלולות, הגיניקולוג גם אבחן שיש לי שחלות פוליצסטיות.
    הוא רשם לי גלולות מרסילון ומזה שנה וחצי אני נוטלת אותן. למרות זאת, יש חודשים שבהם המחזור שלי לא מגיע למרות הגלולות (בעיקר בחודשים שבהם אני לחוצה). כמו למשל החודש הזה, שאמנם שכחתי ליטול שתי גלולות במהלך החודש, אבל הוא פשוט לא בא. יש לציין שתקופת המבחנים בפתח ואני בלחץ מאוד גדול, האם זאת הסיבה? ומה ניתן לעשות בדבר? אינני נמצאת בישראל על כן לא יכולה לפנות לרופא הנשים שלי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור לא הגיע למרות נטילת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/05/2014

התלעמי מזה שהמחזור לא מגיע למרות הגלולות. העיקר שאת נוטלת גלולות סדיר. אם ימשיך לדלג על מחזורים צריך אולי להחליף סוג גלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו