לא יודעת איך לנסח לזה כותרת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך לנסח לזה כותרת...
    אנונימית
    29/05/2014

אני בת 24 ותמיד הייתה לי בעיה של כאבים בזמן סקס ושורף כשאני מטילה שתן לאחר מכן ואפילו קצת כואב לשבת במשך איזה שעה. בזמנו הלכתי לרופאת נשים שבדקה ואמרה שהכל תקין אצלי אני רק צרה מאוד אבל זו לא אמורה להיות בעיה וכנראה זה פסיכולוגי. היה נשמע לי הגיוני. עם החבר הנוכחי הבעיה הפסיכולוגית עברה ואני נהנית איתו בסך הכל בסקס. אבל כעת שאני גרה איתו נוכחתי לגלות מה הבעיה. אם אנחנו לא שוכבים הרבה זמן הפעם הראשונה כואבת לי, וגם יורד לי דם והבנתי מאיפה. ממש מתחת לחור נפתח לי שם העור ויורד לי דם. לאחר מכן כשאנחנו ממשיכים לקיים יחסים כבר לא כואב לי והחלק הזה פשוט נשאר פתוח לכן לא כואב. כשעובר זמן ללא יחסים כמו למשל כשהייתה לי דלקת בשטן החתך הזה מתאחה וכששוב מקיימים יחסים שוב כואב, שוב נפתח ויורד דם. האם זה נורמלי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון

אנונימית
    29/05/2014

שתן*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה לענות? פיספסתם את ההודעה

אנונימית
    30/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/05/2014

לא צריך להיות ככה וצריך לבדוק מדוע את נקרעת ויש חתך
    פני שוב לרופא נשים והסבירי לו את הבעיה כדי שתקבלי טיפול בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו