מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מתסכלתמאי30/05/2014
שלום, אני בת 21 וסובלת מזה חודשיים בבעיה שאני לא יודעת לציין בשם.
יש לי בן זוג כבר 3 חודשים - ולצערי כנראה שמאז החלו אצלי הבעיות.
אני משתמשת בגלולות מליאן (תחליף לאמילי).
חשוב לציין שאני חיילת. ( ז"א שלקבוע תור לרופא נשים הוא תהליך מעכב כי התור הכי קרוב הוא מהיום לעוד שבועיים בערך ).
1.לאחר שהתחלנו להיות פעילים מינית הלכתי לרופא נשים לבדוק שהכל בסדר, כי לפעמים במהלך האקט היה כואב לי וטיפה צורב בפיפי - הרופא אמר שהכל תקין והביא לי 'נרות טבעיים' לשלושה לילות.
2. לאחר שזה לא עזר, ניסיתי משחות שלא דורשות מרשם רופא כמו נרות אנטי פטרייתיים ומשחות כאלה, גם לא עזר. ( במהלך כל הזמן הזה עדיין הייתי פעילה - לא בזמן השימוש בתרופות כמובן).
3. לאחר שהצלחתי לקבוע תור לרופא, הוא בדק אותי ואמר שיש לי סוג של דלקת מעורבת עם זיהום חיידקי - ונתן לי טיפול של עשרה ימים הכולל נרות אנטיביוטיים (פלגיל) פעם ביום פעם בערב, כדורי דוקסילין פעם ביום פעם בערב, ו3 כדורי פלוקנזול לאותו יום, לשבוע אחר כך ולשבוע שאחריו. בנוסף, הוא המליץ גם לחבר שלי לקחת כדורי דוקסילין פעם ביום פעם בערב לעשרה ימים ובנוסף כדורי פלג'יל 3 פעמים ביום לעשרה ימים.
4. אני סיימתי את הטיפול, הקפדתי על השעות,על כל התרופות, ועל היגיינה ובמיוחד - חוסר פעילות במהלך כל הזמן הזה. חבר שלי לקח רק את הדוקסילין כדור אחד ביום לעשרה ימים (זה מה שרופאת המשפחה שלו הביאה לו לקחת - לא עפ"י המלצת הרופא שלי). בימים הראשונים אחרי הרגשתי בסדר ואחריו היו טיפה הפרשות ולא ידעתי אם זה שאריות מהטיפול או שזה באמת לא עזר.
5. אתמול קיימנו יחסי מין, במהלך היחסים הרגשתי שמשהו עדיין לא בסדר, והפיפי שרף לי בטירוף, והרגשתי נפיחות בשפתיים החיצוניות.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, התור הבא שלי לרופא הוא בעוד שבועיים רק- ואני רוצה טיפול מיידי, כמו עוד מישהי פה אני מיואשת ומפחדת שזה יפגע בפוריות
ובכללי- רוצה להיות בריאה כבר ולקיים יחסים תקינים בלי בעיות כאלה.
יכול להיות שלא עשינו משהו בסדר במהלך הטיפול? אני או בן הזוג?
מה זה יכול להיות - לפי כל התסמינים...?
אשמח לתשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מתסכלת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2014עשית את הטיפול בהתאם לפי ההוראות זה לא מה שיפגע בפריון אל תדאגי.
התנעי בינתיים מיחסי מין עד שתבדקי שוב אצל הרופא
כדאי לעשות תריבת נרתיקיות כדי לברר אם זה באמת זהום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?