הפרשה חומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה חומה

האם הפרשת חומה בהכרח מעידה על היריון?
    שכחתי גלולה אחת בשבוע האחרון וקיבלתי מחזור כרגיל עם סיום החפיסה.
    בערך יומיים אחרי שסיימתי את המחזור היו לי מספר פעמים הפרשות חומות דלילות, במשך שבוע. הבנתי שזה מעיד על התחלת היריון, אבל האם זה אפשרי בכלל אם קיבלתי מחזור?
    ההפרשות כבר נגמרו והתחלתי חפיסת גלולות חדשה אבל פתאום יש תחושות מוזרות כמו עיוותות בבטן.. יש סיכוי שאני בהיריון או שאני סתם בלחץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה חומה

הוספת תגובה

• בעיות בהחדרת טבעת נוברינג

ח.א
    01/06/2014

שלום, התחלתי מזה חודש שימוש בטבעת נוברינג. ראוי לציין שהנני אחרי 4 לידות עם צניחה קלה בדופן הנרתיק. יש לי בעיות בהחדרת הטבעת ואומר שכמה שאני מנסה לדחוף אותה עמוק אני לא מצליחה. היא מחליקה לי ותמיד אני מרגישה אותה כאשר אני מחדירה את הפרק הראשון של האצבע. כאילו משהו מפריע לי להכניס אותה לעומק. היום לדוג' הרגשתי שהיא מחליקה לי יותר מן הרגיל וכאשר הסתכלתי עם מראה ממש ראיתי את הקצה שלה.
    1. למה היא לא נכנסת כמו שצריך
    2. האם גם במצב שהיא ממש בפתח אני מוגנת בפני הריון
    3. האם יש קשר לצניחה בדופן הנרתיק (התייעצתי במקום בו טופלתי ואמרו לי שאין בעיה אך עדיין אני חוששת שהיא תיפול...)
    4. היום שהיא החליקה לי יותר מן הרגיל הייתי הרבה בשירותים עקב ריבוי יציאות וכידוע כאשר יש ריבו יציאות הצניחה בולטת יותר. האם זה קשור לזה? האם בגלל זה ראיתי אותה ממש בפתח?
    אשמח לקבל תשובות בהקדם, אני ממש בלחץ מכל הסיפור הזה!
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו