כאבים בזמן קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן קיום יחסי מין
    סיון
    02/06/2014

היי שלום רב.
    רווקה ללא ילדים.
    יש לי מקרה שהתחיל לפני 4 שנים הרגשתי כאב חזק בצד שמאל למטה. כאב שממש שיתק אותי יומיים למיטה אחכ החל לכאוב לי בזמן קיום יחסי מין. בנוסף גם כאשר החדרתי אצבע לנרתיק הרגשתי בליטה בצד שמאל. נורא נלחצתי ועברתי מגוון רחב של בדיקות. אולטרסאונד לבטן ווגינלי, ct, קולונוסקופיה, בדיקות דם ספציפיות. אבל שם דבר לא הצביע על משהו. הגינקולוגית שלי לא הרגישה בבליטה למרות גודלה, כי הבדיקה מתבצעת בשכיבה ואז לא מרגישים. לבסוף לפני כשנתיים לערך החליטה הרופאה לשלוח אותי לרופא בכיר בבית חוליםן כדי שיבצע בדיקה דרך הטבור. הוא אכן בדק אותי בעמידה וכן הרגיש את הבליטה המדוברת. אך לפני הבדיקה הפולשנית ביקש כי אני אלך ואשוב לבדיקה נוספת מיד אחרי קיום יחסי מין. ניגשתי אליו למחרת ובבדיקת אולטרסאונד וגינלית טען כי מדובר בשחלה שזזה ממקומה ולא נתן לי פיתרון אלא לבדוק פרטנרים אחרים.
    אציין כי אני עם אותו פרטנר כבר 7 שנים ולני כן לא כאב לי איתו

האם באמת אין מה לעשות במצבי?
    אין אפשרות להזיז אותה?
    ואיך זה שבאינטרנט אני לא מוצאת שום דבר בנושא. רק על תסביר שחלה.

לעזרתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• כאבים בזמן קיום יחסי מין - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    03/06/2014

מציע לפנות למרפאת יחסים חיפה- רמב
    תל אביב : ד"ר אברמוב ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו