לוקחת גלולות כחודש ורוצה להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקחת גלולות כחודש ורוצה להפסיק
    מיכל
    08/06/2014

שלום רב.
    אני בת 28, לוקחת גלולות מינס כחודש (אתמול סיימתי את החפיסה הראשונה, כרגע לוקחת את 4 הגלולות הלבנות) שקיבלתי על מנת להקל בכאבי המחזור. יש לציין כי יש לי התנגדות עקרונית בלקיחת גלולות אך לאחר דיון ממושך עם הרופא הסכמתי. עד לפני מספר חודשים סבלתי מהיפר-פיגמנטציה מעל השפה כתוצאה מחסכים בברזל. עם התחלת נטילת הגלולות הפיגמנטציה מעל השפה העליונה החמירה. כמו כן, במהלך כל החודש סבלתי ממיגרנות, בחילות ותופעות לוואי נוספות. גמלה בליבי ההחלטה להפסיק עם הגלולות. שאלתי היא האם לאחר חודש של שימוש בלבד תופענה תופעות לוואי (כמו החמרה בפיגמנטציה, דימומים וכו') והאם יש סכנה בהפסקה כרגע? אין לי כוונה לקחת שוב גלולות, בוודאי לא בשנה הקרובה.
    בברכה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרומה מניסיוני

נעמי
    10/06/2014

היי מיכל,
    אני מבינה אותך לחלוטין ומזדהה עם רצונך להיפטר מהגלולות. כשאני לקחתי גלולות (זה היה הרמונט) תופעות הלוואי בהחלט הגיעו כבר בשבועות הראשונים. הרגשתי ממש רע, מה גם שהחשק המיני שלי מת לגמרי אז במובן של יעילות הן בהחלט הגנו מפני הריון... בנוסף ידוע כי חלק מתופעות הלוואי כוללות כתמי היפר-פיגמנטציה בפנים, אני סבלתי מפיגמנטציה בהריון, ואני יודעת כמה מתסכל זה יכול להיות. אני רק יכולה לספר לך שלאחר הלידה השתמשתי בפיקנוגנול שמסייע בשמירה על העור ומניעת פיגמנטציה והתוצאות היו טובות מאוד. הבנתי שהוא יעיל ביותר בנטרול רדיקליים חופשיים, שווה לך לברר לגבי זה. ולגבי הגלולות, רופאת הנשים שלך בטח תנסה להתאים לך גלולות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוקחת גלולות כחודש ורוצה להפסיק - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    10/06/2014

על פי רוב לאחר הפסקת הגלולות יכולה לגרום לדימום וסתי מכבר בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו