גלולות פליים למניעת הריון-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות פליים למניעת הריון-דחוף
    ליטל
    09/06/2014

שלום הנני נוטלת גלולות פליים למניעת הריון מזה כבר חצי שנה. המחזור האחרון שלי היה לפני כשבועיים ואני בדרך כלל מקבלת את הוסת כל 21-23 ימים כתוצאה מהפסקת הגלולה למשך שבוע ואז אני ממשיכה לקחת לאחר כשבוע. לפני כיומיים לא הייתה לי אפשרות לבלוע את הגלולה באותה שעה שאני נוטלת אותה, לכן נטלתי אותה 17 שעות לאחר המועד הקבוע- אני יודעת שאני לא מוגנת במשך שבועיים כאשר אני בולעת את הגלולה באיחור ולא בטווח ה-12 שעות. לאחר 17 שעות נטלתי את הגלולה והמשכתי ליטול את הגלולה באופן קבוע באותה שעה בכול יום . היום שמתי לב שיש לי דימומים כמו בוסת... השאלה שלי היא: האם זה נגרם כתוצאה מההפסקה? האם זה דימום טבעי או שהוסת הקדים כתוצאה מהאיחור של הנטילה באותו יום? אני ממשיכה ליטול את הגלולה, מה עליי לעשות על מנת שהדימום יעצור? אני נוטלת כרגע את הגלולות מדוע הדימום ממשיך והאם יש דרך לגרום לזה לעצור יותר מהר?? (האם אני יכולה לקחת שתי גלולות במקביל כדי לעצור את זה?
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות פליים למניעת הריון-דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/06/2014

אין הגיון לקחת שתי גלולות בבת אחת וזה לא בריא
    הדימום כנראה נגרם בגלל האיחור

אם את ממש לקראת סוף חפיסה את יכולה לעשות את שבוע ההפסקה עכשיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו