מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייה מסוג קנדידה.דורה11/06/2014
היי.זקוקה לעזרה.
הייתי אצל רופא נשים בעקבות הפרשות מציקות ובלתי פוסוקות שהשפיעו לי על חיי היום יום. והוא עשה בדיקה ואמר שיש לי פטרייה והביא לי פלוקנול 150
למשך 8 שבועות..לאחר חודש כאשר אני שותה את הכדור חזרו לי ההפרשות.הוא בדק אותי שוב ועשה לי בדיקה שנשלחת למעבדה+בדיקות שתן.
עד שהתקבלו התוצאות הוא הביא לי נרות שנקראות פלורג'ין טבלות ואגניליות ואמר לי לקחת
סיימתי אותם..
בבדיקות מעבדה התגלה שיש לי פטרייה קנדידה אבל מסוג נדיר.לא שאלתי את זה.
והרופא גם לא אמר
הרופא הביא לי אנטיביוטיקה שנקראת "אמוקסיקלב"+נרות אגיסטן.
אני לא יודעת אם לשתות את האנטיביוטיקה כי הבנתי שבפטרייה אסור לקחת אנטיביוטיקה וזה רק מחמיר את זה.
..אשמח לתשובה ממכם..האם לשתות או לא?האם יכול להיות שהרופא טעה באבחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה מסוג קנדידה. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/06/2014נראה שהרופא מטפל בך ביסודיות
במידה וללא שיפור יש לפנות לבדיקה חוזרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה מסוג קנדידה
michal14/06/2014הי, אני לא רופאה ולא מומחית אבל אחרי שנים של ביקורים אצל רופאי נשים בנושא, לפני כמה שנים התוודעתי לקנדידה ועברתי דרך .ומנסיוני האישי,תזונה ודרך חיים (מצב נפשי)מאוד משפיעה עליה,את יכולה לבקר כל כמה חודשים אצל הרופא,ולהמשיך ולסבסד קניית מרשמים כאלו ואחרים. אם את מתמידה למשל באכילת סוכרים,שמרים, קמח לבן.... וכל עוד תחזרי לאותה התזונה (לא רק תזונה אבל בעיקר)וכאלה לא משנה כמה תנסי היא תחזור לך פעם אחרי פעם.
ממליצה לך מאוד- לקחת את הטיפול שהרופא נתן לך, להתחיל בדיאטת קנדידה(יש באינטרנט) היא לא קלה בהתחלה,אבל בהחלט עוזרת, ובלי קשר לטיפול ,פרוביוטיקה לנשים ותמצית זרעי אשכוליות (-שמראה תוצאות מהירות במקרה של הגברת הפרשות או ריח רע ובכלל אפשר להשתמש בו לחיזוק הגוף)
רק ששניהם הם למניעה ולא לטיפול.
העיקר הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?