פטרייה מסוג קנדידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה מסוג קנדידה.
    דורה
    11/06/2014

היי.זקוקה לעזרה.
    הייתי אצל רופא נשים בעקבות הפרשות מציקות ובלתי פוסוקות שהשפיעו לי על חיי היום יום. והוא עשה בדיקה ואמר שיש לי פטרייה והביא לי פלוקנול 150
    למשך 8 שבועות..לאחר חודש כאשר אני שותה את הכדור חזרו לי ההפרשות.הוא בדק אותי שוב ועשה לי בדיקה שנשלחת למעבדה+בדיקות שתן.
    עד שהתקבלו התוצאות הוא הביא לי נרות שנקראות פלורג'ין טבלות ואגניליות ואמר לי לקחת
    סיימתי אותם..
    בבדיקות מעבדה התגלה שיש לי פטרייה קנדידה אבל מסוג נדיר.לא שאלתי את זה.
    והרופא גם לא אמר
    הרופא הביא לי אנטיביוטיקה שנקראת "אמוקסיקלב"+נרות אגיסטן.
    אני לא יודעת אם לשתות את האנטיביוטיקה כי הבנתי שבפטרייה אסור לקחת אנטיביוטיקה וזה רק מחמיר את זה.
    ..אשמח לתשובה ממכם..האם לשתות או לא?האם יכול להיות שהרופא טעה באבחון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה מסוג קנדידה.

הוספת תגובה

• פטרייה מסוג קנדידה. - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    13/06/2014

נראה שהרופא מטפל בך ביסודיות
    במידה וללא שיפור יש לפנות לבדיקה חוזרת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה מסוג קנדידה

michal
    14/06/2014

הי, אני לא רופאה ולא מומחית אבל אחרי שנים של ביקורים אצל רופאי נשים בנושא, לפני כמה שנים התוודעתי לקנדידה ועברתי דרך .ומנסיוני האישי,תזונה ודרך חיים (מצב נפשי)מאוד משפיעה עליה,את יכולה לבקר כל כמה חודשים אצל הרופא,ולהמשיך ולסבסד קניית מרשמים כאלו ואחרים. אם את מתמידה למשל באכילת סוכרים,שמרים, קמח לבן.... וכל עוד תחזרי לאותה התזונה (לא רק תזונה אבל בעיקר)וכאלה לא משנה כמה תנסי היא תחזור לך פעם אחרי פעם.
    ממליצה לך מאוד- לקחת את הטיפול שהרופא נתן לך, להתחיל בדיאטת קנדידה(יש באינטרנט) היא לא קלה בהתחלה,אבל בהחלט עוזרת, ובלי קשר לטיפול ,פרוביוטיקה לנשים ותמצית זרעי אשכוליות (-שמראה תוצאות מהירות במקרה של הגברת הפרשות או ריח רע ובכלל אפשר להשתמש בו לחיזוק הגוף)
    רק ששניהם הם למניעה ולא לטיפול.

העיקר הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו