ייתכן שיש לי פטריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייתכן שיש לי פטריה?
    חיילת
    13/06/2014

שלום. ראשית, אציין כי אני חיילת ולכן קביעת תור לרופא נשים זו פרוצדורה שלוקחת מעט זמן, ואין לי אפשרות לקבל טיפול מיידי אלא רק לאחר ה-20.6! לכן אשמח לחוות דעתך... יש לציין כי אני פעילה מינית ומקיימת יחסים מוגנים באמצעות שימוש בקונדום.
    1. לפני כשבועיים סבלתי מוירוס קל שכלל כאבי בטן ושלשולים וחלף מעצמו. איני יודעת אם יש קשר, אבל בימים האחרונים התחלתי לסבול מתחושת אי נוחות בכל אזור איבר המין, בעיקר לאחר מתן שתן. התחושה הלא נעימה חלפה לאחר לקיחת משכך כאבים (אדוויל ואקמול, בשתי פעמים שונות). חשבתי שמדובר בדלקת בדרכי השתן, ובניסיון להעביר אותה שתיתי מיץ חמוציות, שבהחלט הוביל לשיפור במצב. כעת הבחנתי בהפרשות משונות בפתח הנרתיק, ההפרשות לבנות מוצקות וקטנות, וכדי לנקות אותן היה צורך להפעיל מעט כוח. הסתכלתי בתמונות באינטרנט והן דומות לחלק מהתוצאות שמתקבלות כאשר מחפשים תמונות של קנדידה באיברי מין, האם ייתכן שבאמת מדובר בפטרייה הזו? הטיפול הכי מיידי שאני יכולה לגשת אליו הוא לקחת אגיסטן, שניתן לקנות גם ללא מרשם רופא למיטב הבנתי - האם לעשות זאת?
    2. האם ייתכן שהבעיה שפירטתי בסעיף הנ"ל גורמת לאיחור במחזור? אני אמורה לקבל מחזור בימים אלו, וכפי שציינתי אני מקיימת יחסים מוגנים בלבד, עם פרטנר קבוע, אך בכל זאת תמיד קיים חשש אפשרי שהיה חור בקונדום ולא שמנו לב וכן הלאה. ידוע לי שלחץ גורם לאיחור במחזור... עם זאת, כמה זמן עליי לחכות לפני שאבצע בדיקה ביתית כלשהי? כמובן אציין זאת בפני רופא הנשים שאראה, אבל זה יהיה רק בעוד שבוע.
    3. התנצלותי הכנה על אורך ההודעה, אשמח לסיועך. חיילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייתכן שיש לי פטריה?

הוספת תגובה

• ייתכן שיש לי פטריה? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/06/2014

יכול להיות שיש פטריה אם יש גרד את יכולה להשתמש במחשת אגיסטן חיצונית
    אחרי שיש איחור אם לא קבלת מחזור את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית לשלול הריון
    לגבי טיפול ספציפי יותר המתיני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו