מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייתכן שיש לי פטריה?חיילת13/06/2014
שלום. ראשית, אציין כי אני חיילת ולכן קביעת תור לרופא נשים זו פרוצדורה שלוקחת מעט זמן, ואין לי אפשרות לקבל טיפול מיידי אלא רק לאחר ה-20.6! לכן אשמח לחוות דעתך... יש לציין כי אני פעילה מינית ומקיימת יחסים מוגנים באמצעות שימוש בקונדום.
1. לפני כשבועיים סבלתי מוירוס קל שכלל כאבי בטן ושלשולים וחלף מעצמו. איני יודעת אם יש קשר, אבל בימים האחרונים התחלתי לסבול מתחושת אי נוחות בכל אזור איבר המין, בעיקר לאחר מתן שתן. התחושה הלא נעימה חלפה לאחר לקיחת משכך כאבים (אדוויל ואקמול, בשתי פעמים שונות). חשבתי שמדובר בדלקת בדרכי השתן, ובניסיון להעביר אותה שתיתי מיץ חמוציות, שבהחלט הוביל לשיפור במצב. כעת הבחנתי בהפרשות משונות בפתח הנרתיק, ההפרשות לבנות מוצקות וקטנות, וכדי לנקות אותן היה צורך להפעיל מעט כוח. הסתכלתי בתמונות באינטרנט והן דומות לחלק מהתוצאות שמתקבלות כאשר מחפשים תמונות של קנדידה באיברי מין, האם ייתכן שבאמת מדובר בפטרייה הזו? הטיפול הכי מיידי שאני יכולה לגשת אליו הוא לקחת אגיסטן, שניתן לקנות גם ללא מרשם רופא למיטב הבנתי - האם לעשות זאת?
2. האם ייתכן שהבעיה שפירטתי בסעיף הנ"ל גורמת לאיחור במחזור? אני אמורה לקבל מחזור בימים אלו, וכפי שציינתי אני מקיימת יחסים מוגנים בלבד, עם פרטנר קבוע, אך בכל זאת תמיד קיים חשש אפשרי שהיה חור בקונדום ולא שמנו לב וכן הלאה. ידוע לי שלחץ גורם לאיחור במחזור... עם זאת, כמה זמן עליי לחכות לפני שאבצע בדיקה ביתית כלשהי? כמובן אציין זאת בפני רופא הנשים שאראה, אבל זה יהיה רק בעוד שבוע.
3. התנצלותי הכנה על אורך ההודעה, אשמח לסיועך. חיילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן שיש לי פטריה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2014יכול להיות שיש פטריה אם יש גרד את יכולה להשתמש במחשת אגיסטן חיצונית
אחרי שיש איחור אם לא קבלת מחזור את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית לשלול הריון
לגבי טיפול ספציפי יותר המתיני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?