כאבים בטן תחתונה והפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בטן תחתונה והפרשות
    מישהי
    14/06/2014

הכל התחיל מקיום יחסי מין לא מוגן חד פעמי שהיה לי. יום אחרי התחלתי להרגיש כאבים בבטן תחתונה
    מאז עבר חצי שנה שמלווה בהפרשות צהובות ירקרקות מהנרתיק ללא ריח, תחושת אי נוחות בנרתיק, לא גרד אלא עקצוץ ותחושה לא אוורירית או נקיה כמו שהייתה לפני כן
    כמו כן כל חודש וחצי חודשיים תוקף אותי כאבים כרונים בבטן תחתונה, כאבים כמו לחץ /שריפה , כאב מושך כזה מתמשך ובעיקר מחמיר עם בוא המחזור
    הייתי אצל מספר רופאים שיאבחנו באופן שגוי פיטריה שהטול בעזרת טבליות לא עזר אלא להפך אפילו גרם לי לצריבה במתן השתן, משהו שלא היה לי לפני. האם אגיסטן יכול לגרום לדלקת בשתן ?
    כמו כן אין לי חום או דימום בין המחזור. אין לי רגישות בבדיקה וגינלית או תוך כדי מישוש של אזור הבטן תחתונה. בבדיקת תרבית הפרשה ושתן לא נמצא כל חיידק. הכאב הוא קיים ואילו לחיצה על האזור יכולה מעט להרגיע את הכאב. אבל הוא חוזר כל פעם במשך כבר חצי שנה
    אני מותשת מאיבחונים כושלים ומההפרשות הלא שגרתיות ולא נוחות ובמיוחד מהכאבים שהפכו לחזקים עם הזמן.
    מה עליי עוד לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בטן תחתונה והפרשות

הוספת תגובה

• כאבים בטן תחתונה והפרשות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/06/2014

כדדאי לעשות בדיקת STD למחלות מין זוהי בדיקת שתן מיוחדת שנמ\קראת PCR

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו