מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - מחזור משונה..רותם21/06/2014
אשמח לייעוץ.
הייתי אמורה לקבל מחזור סביבות ה-14-15 לחודש. המחזור איחר מעט וקיבלתי כביכול ב19. התחילו כאבי הבטן הרגילים והפרשות חומות(זה מה שמאפיין את תחילת המחזור שלי בדר"כ)
יש לציין שעם תחילת המחזור הנוכחי אני מתחילה לקחת גלולות.
הרופאה אמרה לי לקחת ביום הראשון של המחזור, כשאני בטוחה שזה המחזור.
לקחתי את הגלולה הראשונה יום אחרי שהחלו הדימומים החומים...הייתי בטוחה שזה המחזור גם בגלל הכאבים גם בגלל ההפרשות וגם בגלל התאריך.
הבעיה היא שמאז כבר שלושה ימים המחזור הוא לא ממש מחזור...הוא אמנם התחיל עם כאבים אבל ההפרשות חומות, גושיות ומעטות. כשבדקתי בשירותים ראיתי שבזמן מתן שתן יש כביכול זרם חלש של צבע אדום אבל הוא לא מופיע על התחבושת...
אני קצת מבולבלת...גם כי התחלתי כבר את הגלולות...אבל יותר גרוע מחשש להריון.
יחסי מין אחרונים קיימתי לפני שבועיים ואחרי שיטוט ברשת הבנתי שיש מן כתמי השתרשות בצבע חום שמופיעים שבועיים לאחר הקלטות...(יחסי המין היו מוגנים עם קונדום בלי שום תקלה)
מה הסיכוי שאלו באמת כתמי השתרשות האלו ולא המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - מחזור משונה.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2014עשי בדיקת שתן לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)