חשד להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד להריון
    בת 24
    23/06/2014

שלום,
    הסיפור שלי הוא קצת מסובך... עד לפני חודשיים בערך נטלתי גלולות מינס למניעת הריון באופן קבוע. לאחר שהפסקתי ליטול את הגלולות קיבלתי מחזור באופן טבעי ב-12/5. ב-6/6 קיימתי יחסי מין לא מוגנים אך הוא גמר בחוץ ולא קיבלתי מחזור מאז. היום אני כבר באיחור של 11 ימים (בהתייחס לכך שהמחזור הקודם שלי היה חודש לפני ב-12).
    השאלה הראשונה שלי היא האם יש סיכוי שנכנסתי להריון גם אם הוא גמר בחוץ?
    אתמול שוב קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולצערי הוא גמר בפנים וגם היום בבוקר זה קרה אז לקחתי פוסטינור.
    השאלה השנייה שלי היא: אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים פעמיים הייתי צריכה לקחת 2 כדורי פוסטינור או שמספיק כדור אחד?
    השאלה השלישית שלי: במידה ובפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין (ב-6/6) נכנסתי להריון, האם נטילת גלולת הפוסטינור יכולה להזיק לי או לעובר?
    השאלה הרביעית שלי היא האם מחר אני יכולה לעשות בדיקת דם לזיהוי הריון וזה יצא מהימן או שמכיוון שלקחתי פוסטינור אני אאלץ להמתין כמה זמן על מנת שהבדיקה תצא מהימנה? אם כן, כמה זמן עלי להמתין?

תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד להריון

הוספת תגובה

• חשד להריון - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    23/06/2014

אין מה לעשות בשלב זה. נטלת כבר פוסטינור ואין צורך ליטול את התרופה בפעם נוספת. תמתיני עד המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

בת 24
    23/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו