דלקת חוזרת בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חוזרת בדרכי השתן
    עדי
    26/06/2014

היי,
    אשמח לעזרתכם כי אני ממש אובדת עצות. החל מדצמבר 2013 יש לי דלקת בדרכי השתן אחת לחודש בערך. בכל פעם אני מקבלת אנטיביוטיקה שונה (ומוודאה כמובן שהיא מתאימה לדלקת באמצעות תרבית ואישור הרופא) ובכל פעם לאחר לקיחת האנטיביוטיקה הכל בסדר. אלא שלאחר שלושה שבועות לערך הדלקת חוזרת. אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע עם בן זוגי, אבל לפי מה ששמתי לב לאחרונה, אין הופעת הדלקות קשורה בתדירות יחסי המין אלא דווקא למחזור. בכל פעם לאחר סיום המחזור, כשאני מתחילה שוב לקחת גלולות (מסוג יסמין) הדלקת חוזרת.
    אני לא יודעת אם זה בהכרח קשור למחזור, או לגלולות, אבל זה חייב להיות משהו שאני עושה באופן קבוע וזה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו... אנחנו מקיימים יחסי מין כמעט מדי יום וזה לא גורם לדלקת, אלא רק אחרי מחזור. מה אפשר לעשות כדי להימנע מזה? והאם יש אופציה טובה יותר מלקיחת אנטיביוטיקה בכל פעם? כי למעשה אני כבר למעלה מחצי שנה לוקחת אנטיביוטיקה פעם בחודש לפחות.
    בבקשה עזרו לי לגלות מדוע זה חוזר אצלי כל כך הרבה... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חוזרת בדרכי השתן

הוספת תגובה

• דלקת חוזרת בדרכי השתן - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    26/06/2014

יש לפנות לבדיקה ע"י אורוגניקולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו