דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    לולו
    29/06/2014

אני בת 23, נוטלת גלולות מסוג הרמונט כבר כמה שנים ולפני כן נטלתי מינס. אני במעקב כבר מעל שנה בגלל ציסטה שקרובה לםתח הנרתיק ושרירן שנאמר לי שכרגע אין צורך לעשות משהו לגביו. הוסת שלי לרב נמשכת שבעה ימים אך בחודש הקודם ובחודש הנוכחי הפסיקה לאחר שלושה ימים. אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע.
    שבוע שעבר, ביום רביעי הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות ושכחתי לקחת את הגלולה הראשונה, דבר שלא קרה לי אף פעם לפני כן. לאחר התייעצות עם אחות בכללית קול לקחתי את הגלולה יותר מ12 שעות אחרי הזמן בו הייתי אמורה ולאחר 5 שעות כבר לקחתי את הגלולה השניה בחפיסה. בימיםצשלאחר מכן לקחתי את הגלולה בטווח של כשעתיים מהזמן בו הייתי צריכה. ביום שישי קיימתי יחסי מין ולאחר כמה שעות ראיתי דימום. עד עכשיו, יום ראשון, ממשיך דימום מאוד קל והאיזור באופן כללי רטוב מהרגיל.
    רציתי לדעת האם יש צורך לקבוע תור דחוף לרופא או שזוהי תגובה נורמלית לבלבול עם הגלולות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/07/2014

יכול להיות תגובה בשל הבלבול עם הגלולות. כל מקרה עשי בדיקת שתן לשלול הריון בסוף חפיסת הגלולות
    בינתיים כדאי לקיים יחסי מין עם קונדומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו