מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה או דלקת בשתןדינה29/06/2014
שלום רב. לפני כשבועיים הרגשתי דחיפות, צריבה במתן שתן וכאבי בטן, תמונה שהתאימה לדלקת בשתן ולקחתי אנטיביוטיקה זינט במשך כשבוע על דעת עצמי... הרגשתי שעבר. כעבור שבוע שוב הרגשתי צריבה לא נעימה באופן תמידי לא קשור למתן שתן. לא היו הפרשות נרתיקיות מיוחדות או גרד. ביצעתי בדיקת שתן כללית ותרבית ובמקביל החלטתי לשים נרות אגיסטן... מיד לאחר מספר שעות הרגשתי הטבה רצינית ויום לאחר מכן חזרה תשובה של תרבית שתן ושם נראה כי יש צמיחה של אי קולי.
שאלתי.. האם זה שהשתמשתי בנרות וזה עזר לי אומר שפשוט ביצעתי בדיקת שתן שלא כל כך סטרילית או שבכל זאת ללכת לרופא ולבקש אנטיביוטיקה לפי רגישות? והאם להמשיך בטיפול עם נרות אגיסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דיאנה30/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמך?
חגית01/07/2014זה לא משהו שהייתי עושה.
אני באופן כללי מנסה להמנע כמה שאפשר משימוש באנטיביוטיקה. הרבה פעמים קרה לי שהאנטיביוטיקה הייתה מעין פלסתר שעזר לתקופה קצרה אבל לא פתר לחלוטין את הבעיה. כשהייתה לי בעיה דומה לשלך נעזרתי בתוסף תזונה שנקרא "די מאנוז". אני ממליצה לך לבדוק אם את יכולה גם למצוא איזשהו פיתרון יותר טבעי מאנטיביוטיקה לבעיה מכיוון שאנטיביוטיקה אמנם מחסלת את החיידקים המזהמים, אבל כידוע היא גם פוגעת בחיידקים טובים שאנו זקוקים לפעילותם בגופינו ולכן נוצר חוסר איזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה או דלקת בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014פני לרופא משפחה האנטיביוטיקה שלקחת לא התאימה לחיידק או שלא היתה בכמות נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?