פטריה או דלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה או דלקת בשתן
    דינה
    29/06/2014

שלום רב. לפני כשבועיים הרגשתי דחיפות, צריבה במתן שתן וכאבי בטן, תמונה שהתאימה לדלקת בשתן ולקחתי אנטיביוטיקה זינט במשך כשבוע על דעת עצמי... הרגשתי שעבר. כעבור שבוע שוב הרגשתי צריבה לא נעימה באופן תמידי לא קשור למתן שתן. לא היו הפרשות נרתיקיות מיוחדות או גרד. ביצעתי בדיקת שתן כללית ותרבית ובמקביל החלטתי לשים נרות אגיסטן... מיד לאחר מספר שעות הרגשתי הטבה רצינית ויום לאחר מכן חזרה תשובה של תרבית שתן ושם נראה כי יש צמיחה של אי קולי.
    שאלתי.. האם זה שהשתמשתי בנרות וזה עזר לי אומר שפשוט ביצעתי בדיקת שתן שלא כל כך סטרילית או שבכל זאת ללכת לרופא ולבקש אנטיביוטיקה לפי רגישות? והאם להמשיך בטיפול עם נרות אגיסטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה או דלקת בשתן

הוספת תגובה

• מקפיצה

דיאנה
    30/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמך?

חגית
    01/07/2014

זה לא משהו שהייתי עושה.
    אני באופן כללי מנסה להמנע כמה שאפשר משימוש באנטיביוטיקה. הרבה פעמים קרה לי שהאנטיביוטיקה הייתה מעין פלסתר שעזר לתקופה קצרה אבל לא פתר לחלוטין את הבעיה. כשהייתה לי בעיה דומה לשלך נעזרתי בתוסף תזונה שנקרא "די מאנוז". אני ממליצה לך לבדוק אם את יכולה גם למצוא איזשהו פיתרון יותר טבעי מאנטיביוטיקה לבעיה מכיוון שאנטיביוטיקה אמנם מחסלת את החיידקים המזהמים, אבל כידוע היא גם פוגעת בחיידקים טובים שאנו זקוקים לפעילותם בגופינו ולכן נוצר חוסר איזון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה או דלקת בשתן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/07/2014

פני לרופא משפחה האנטיביוטיקה שלקחת לא התאימה לחיידק או שלא היתה בכמות נכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו