שחלות פוליציסטיות וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות וגלולות
    חן
    30/06/2014

שלום רב, ברצוני לשאול מה הן הסכנות המלוות לשחלות פוליציסטיות? מהי התופעה? איך מתנהלים איתה? האם זה ניתן לשינוי ועד כמה זה מסוכן ושכיח?
    בנוסף, פניתי לרופאת הנשים שלי בנוגע להמלצה על גלולות אשר לא משפיעות על התפקוד המיני ומשמעותית על המשקל כיוון שעד עכשיו רוב סוגי הגלולות שנטלתי השפיעו רבות על התפקוד המיני ועל המשקל. הרופאה המליצה לי על מינס.
    אני נוטלת אותן מזה 3 ימים ומרגישה השפעה רבה לרעה על התפקוד המיני ועלייה קלה במשקל.
    שאלתי היא אם זו תופעה שמתלווה רק לתחילת הטיפול איתן ולאחר מכן זה עובר? האם המלצתה טובה ומתאימה לי או שייש גלולות שמתאימות לי יותר בהתאם להשפעות ולשחלות הפולציסטיות שאני סובלת מהן.

אשמח לתשובה.
    בתודה מראש, חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/07/2014

קשה לדעת מראש איזה גלולה תהיה יותר טובה לך
    כיום יש שפע של גלולות וצריך לנסות בשיטת ניסוי וטעיה עד שמוצאים את הגלולה שתהיה יותר מתאימה לך. במינס יש מינימום של הורמונים שיש לזה יתרונות אך גם חסרונות
    אם אחרי חודשיים ע דיין תסבלי מתופעות לואי כדאי לעבור לגלולות אחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו