הגלולה הרבעונית- חוסר מודעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגלולה הרבעונית- חוסר מודעות
    סיון
    01/07/2014

שלום רב, מזה שנים מספר אני נוטלת גלולות ברצף, עם הפסקות רבעוניות ולפעמים קצת יותר מזה. למרות זאת, בכל פעם מחדש אני נתקלת בצורך להלחם בבית המרקחת על זכותי לקבל גלולות לחצי שנה, אל מול הרוקחים, שממאנים להבין שעלי ליטול 30 גלולות בחודש ולא 21, ולכן בשביל 3 חודשים אני צריכה 5 חפיסות של 21 כדור, ובשביל חצי שנה אני צריכה 10 חפיסות.
    בכל פעם מחדש מתווכחים איתי וממאנים לתת לי כמות שתספיק לכמה חודשים רצופים, אני סובלת מכאבי גוף כרוניים והעובדה שאין בית מרקחת במרחק הליכה, יוצרים מצב שכל נסיעה לבית מרקחת הופכת סיוט, מסתיימת בקבלה חלקית בלבד של הכמות הנדרשת לזמן סביר ללא טרטור, ועלי לסוע בין כמה בתי מרקחת בעיר, להתחנן על נפשי, כאשר גם בהם, אם קיימת הסחורה, הם רואים שכבר סופקה לי למשל כמות של 2 חפיסות, וממאנים להבין שזה לא יספיק אפילו לחודשיים.
    מפחיד להשאר על הקשקש עם ההורמונים, שהרי לא יעלה על הדעת להפסיק גלולות באמצע תקופה רק בגלל בירוקרטיה ולקבל מחזור קשה ומשתק , רק כי הרוקחים לא צייתו למרשם הרופא.
    אנא יעצו לי כיצד לפעול אל מול בתי המרקחת התמהים על תופעת הגלולה הרבעונית וכיצד להבטיח קבלה סדירה של גלולות לכמה חודשים מראש, שלא לומר לחצי שנה מראש כפי שמקובל לתת לכל אשה המואילה להפסיק אותן פעם בחודש.
    אודה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגלולה הרבעונית- חוסר מודעות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2014

לא יודעת איך לעזור לך להתנהל מול הרוקחים... פני לפורום שלהם אולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו