מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגלולה הרבעונית- חוסר מודעותסיון01/07/2014
שלום רב, מזה שנים מספר אני נוטלת גלולות ברצף, עם הפסקות רבעוניות ולפעמים קצת יותר מזה. למרות זאת, בכל פעם מחדש אני נתקלת בצורך להלחם בבית המרקחת על זכותי לקבל גלולות לחצי שנה, אל מול הרוקחים, שממאנים להבין שעלי ליטול 30 גלולות בחודש ולא 21, ולכן בשביל 3 חודשים אני צריכה 5 חפיסות של 21 כדור, ובשביל חצי שנה אני צריכה 10 חפיסות.
בכל פעם מחדש מתווכחים איתי וממאנים לתת לי כמות שתספיק לכמה חודשים רצופים, אני סובלת מכאבי גוף כרוניים והעובדה שאין בית מרקחת במרחק הליכה, יוצרים מצב שכל נסיעה לבית מרקחת הופכת סיוט, מסתיימת בקבלה חלקית בלבד של הכמות הנדרשת לזמן סביר ללא טרטור, ועלי לסוע בין כמה בתי מרקחת בעיר, להתחנן על נפשי, כאשר גם בהם, אם קיימת הסחורה, הם רואים שכבר סופקה לי למשל כמות של 2 חפיסות, וממאנים להבין שזה לא יספיק אפילו לחודשיים.
מפחיד להשאר על הקשקש עם ההורמונים, שהרי לא יעלה על הדעת להפסיק גלולות באמצע תקופה רק בגלל בירוקרטיה ולקבל מחזור קשה ומשתק , רק כי הרוקחים לא צייתו למרשם הרופא.
אנא יעצו לי כיצד לפעול אל מול בתי המרקחת התמהים על תופעת הגלולה הרבעונית וכיצד להבטיח קבלה סדירה של גלולות לכמה חודשים מראש, שלא לומר לחצי שנה מראש כפי שמקובל לתת לכל אשה המואילה להפסיק אותן פעם בחודש.
אודה לעצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלולה הרבעונית- חוסר מודעות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2014לא יודעת איך לעזור לך להתנהל מול הרוקחים... פני לפורום שלהם אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

