בעיה במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במחזור
    מיכל
    03/07/2014

שלום, אני בת 16.5 ופניתי לרופא הנשים שלי וקיבלתי מרשם לגלולות למניעת הריון, הרופא אמר לי לחכות שאקבל מחזור ולהתחיל עם הגלולות ביום הראשון של המחזור. המחזור שלי לא סדיר (הבנתי שאחת ההשפעות של הגלולות היא הסדרת המחזור) לכן חיכיתי כמעט חודשיים עד שאוכל להתחיל לקחת את הגלולות. לפני יומיים קמתי בבוקר וראיתי דימום לכן הנחתי שקיבלתי מחזור ולקחתי גלולה- אבל הדימום פסק.
    ייתכן שהיה לי מחזור כל כך "קצר"?
    ייתכן שזה קשור לגלולות?
    המשכתי לקחת את הגלולות (בנתיים רק שלוש) אבל אני לא יודעת אם להמשיך, והאם אני מוגנת מפני הריון.

שאלה נוספת: אפשר לשנות את השעה הקבועה בה אני לוקחת גלולות? אם התחלתי ב12 בצהריים ואני רוצה לקחת גלולות באופן קבוע בשעה מאוחרת יותר- זה אפשרי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במחזור

הוספת תגובה

• בעיה במחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    04/07/2014

יתכן והמחזור מתקצר במהלך נטילת גלולות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מיכל
    04/07/2014

אבל האם אני מוגנת מפני הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו