ביתוק קרום הבתולין בפעולה כירורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתוק קרום הבתולין בפעולה כירורגית
    נטע
    03/07/2014

אני כמעט בת 39 ובתולה. הדבר היחיד שמפריע לי בכך הוא שזה מן הסתם מונע ממני לעבור בדיקות גניקולוגיות חיוניות.
    הבנתי שאפשר לבתק את קרום הבתולין בפעולה כירורגית אצל גיניקולוג. (למרות שאף רופא לא הציע לי את זה עד עכשיו, וזאת למרות שכאמור זה מונע בדיקות מסוימות). ברצוני לדעת איך זה בעצם נעשה, האם מדובר בניתוח של ממש בהרדמה מלאה או רק הרדמה מקומית? האם עלול להיות לכך סיכון מסוים/בעייתיות מסוימת?

אציין שאני גם סובלת משרירנים ברחם, דבר שהתגלה מן הסתם באולטרסאונד בגישה אבדומינלית. אני נוטה לחשוב שאם הייתה אפשרות לעשות אולטרסאונד וגינאלי אפשר היה לראות את השרירנים יותר בבירור, הגודל וכו'.

אני מתעתדת גם לעבור ניתוח להוצאת השרירנים אך לפני כן חושבת שאולי כדאי לבצע ביתוק של קרום הבתולין כדי שאפשר יהיה לעשות בדיקות מדויקות יותר.

אשמח לקרוא את דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביתוק קרום הבתולין בפעולה כירורגית - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    04/07/2014

ניתן לבצע את ביתוק הקרום תחת הרדמה קצרה מדובר בפעולה מאוד פשוטה ללא צורך באישפוז לאחר הפעולה
    ממליץ לפנות לייעותלצורך הערכה והמלצלה בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוך...

גימל
    21/09/2014

היי
    גמני במצבך בדיוק
    בתולה בת 39 (בדרך להזרעה כאם חד הורית)
    האם עברת את ההליך?
    אשמח לשמוע
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו