מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בווסתמירי05/07/2014
היי,
אני נוטלת גלולת מרסילון מזה כשבע שנים וללא הפסקה מלידת ביתי. בשנה האחרונה היה מקרה או שניים שהווסת לא הופיעה ואמרו לי להמשיך כרגיל גלולות כמובן שלא היה הריון. בחודש שעבר לא קיבלתי ווסת והמשכתי שוב כרגיל והחודש הייתי אמורה לקבל ווסת לפניי שלושה ימים ומחר אמורה להתחיל שוב חפיסה . באופן וודאי איני בהריון ואין סיבה אחרת .
1. האם נטילת אנטיביוטיקה למשך שבועיים יכולה להסביר זאת?
2. האם שינוי במצב רוח או תזונה ?
3. האם ישנה אפשרות שהסוג גלולה כבר לא מתאים לי?
4. מה אני עושה לגבי החפיסה שאמורה להתחיל מחר?
אודה לתשובתכם
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בווסת
מירי06/07/2014בהמשך לשאלתי מעלה מבקשת לציין כי נוטלת אייטרוקס לטיפול בחוסר איזון של בלוטת התריס .הופניתי לבדיקות מעמיקות מאחר ולאחרונה יש רגישות באזור. האם השימוש בתרופה או הבעיה בבלוטה אמורה גם לשבש ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/07/2014בהחלט כן אם את לא מאוזנת
התחילי עם חפיסה חדשה ופני לרופא נשים אולי להחלפת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בווסת
מירי09/07/2014ד"ר ליאורה שלום ,מאחר והמצלתך התקבלה לאחר התאריך שהייתי אמורה להתחיל חפיסה , לא התחלתי., חששתי ...יש אפשרות שיש לי בעיה בבלוטה וחוסר איזון .
אקבע תור לרופאת נשים ......במידה והתור לא יהיה קרוב האם תוכלי להזכיר לי מתי אתחיל חפיסה חדשה ? ביום הראשון של הווסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/07/2014ביום הראשון של המחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בווסת
מירי10/07/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?