דחוף נוטלת קלייר גליתי הריון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף נוטלת קלייר גליתי הריון!
    רימה
    21/07/2014

שלום,

אני בת 27, אמא לבן 1.8.
    הייתי למשך חודש עם כאבי בטן בצד. המחזור איחר כ 3 ימים.
    פניתי לרופאת נשים שלי, אחרי אולטרסאונד, גלתה שמה שיש לי זה גופיף צהוב (בגודל של כ 3.5 ס"מ, ואמרה שלפי האנדומטריום שרואים שאני צפוייה לקבל מחזור בקרוב, אך מפני שיש את הגופיף הצהוב זה מעקב את התהליך , לכן החליטה לתת לי גלולות קלייר ,היא הסבירה שהגלולות ידכאו את הגופיף הצהוב ויעזרו לניוון שלו, וכך יסתדר אחר כך המחזור שלי.(לפני הבדיקה אצל הרופה כיום, וכ3 ימים לפני עשיתי בדיקת הריון ביתית ובשתי הבדיקות יצאה תוצאה שלילית).

כל תקופת נטילת הגלולות הרגשתי חולשה, בחילות, סחרחורת כמה פעמים, עייפות מופרזת.
    הסתכלתי בגליון התרופה וראיתי שאלה יכולות להיות תופעות לוואי של הגלולות.
    בכל מקרה, השמתי את כל ערכת הגלולות עם הגלולות האדומות, וצפיתי למחזור, אך לא קבלתי מחזור. עשיתי בדיקת הריון ביתית וגליתי שאני בהריון!!!
    מאז אני בפחד עצום, כי קראתי שהגלולות בזמן הריון עלולות לגרום למומים בעובר.
    אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הסיכונים! בבקשה תנו לי עובדות גם אם הן מרות, אני בנאדם ריאליסטי, ולא רוצה אשליות מתוקות, אקבל כל מה שיוסבר.

הערה: אני בטוח אפנה לרופא שלי למעקב במצב, אך עד אז אני אמשיך לחפש על הסברים, כי זה הנושא נורא מטריד אותי.

תודה רבה על כל התייחסות,
    רימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף נוטלת קלייר גליתי הריון! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/07/2014

אין מה להלחץ הריון תחת גלולות לא מעלה סיכונים למומים אצל העובר. מקווה שהפסקת את הגלולות ופני לרופאת נשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו