לא ברור עניין הביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור עניין הביוץ
    מירי
    24/07/2014

שלום לכולם.
    אנחנו מנסים להיכנס להריון, אני יודעת פחות או יותר באילו ימים אני הייתי אמורה לבייץ, כך שבשבוע לפני כבר התחלתי למדוד חום, כל העניין של עלות השחר. אפילו קניתי מדחום כספית.
    רק שמתי לב שכבר פעמיים היה לי הבדל בטמפרטורה בהבדל של שעתיים. מדדתי בסביבות 6 בבוקר יהיה 36.5 מדדתי ב-8 בערך יהיה 37...מבולבלת מכל העניין.

מתי אמורים למדוד? יכול להיות שבביוץ החום נשאר גבוה יותר גם ביום שלמחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ברור עניין הביוץ

הוספת תגובה

• לא ברור עניין הביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/07/2014

מדידת חום לא נקראת סתם חוום שחר זה מדידת החום הראשונה בבקר לפני שירדת מהמיטה.
    לאחר הביוץ החום הממוצע נשאר גבוה יותר למשך כל התקופה עד למחזור. בביוץ עצמו החום יכול להתחיל לעלות או דוקא לרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד הבהרה לגבי הביוץ

מירי
    24/07/2014

תודה על התגובה.
    העניין הוא שהתעוררתי לראשונה בשעה 6 בבוקר ומדדתי. היה 36.5. התעוררתי שוב לאחר שעתיים יהיה לי 37. אז המדידה הראשונה היא שנחשבת? מדוע יש עלייה של חצי מעלה תוך שעתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו