חיבור חפיסות לשינוי מועד קבלת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבור חפיסות לשינוי מועד קבלת מחזור
    ליאל
    25/07/2014

שלום,
    אני לוקחת גלולות מסוג מיליאן כבר שנתיים.
    אני אמורה לסיים מחר, יום שבת, חפיסה ואז לקבל במהלך שבוע הבא.. בד"כ אני מקבלת ביום שלישי בערב ועד חמישי ולפעמים זה נגרר עוד יום וקצת של הפרשות וכו.
    יש לי טיול חמישי-שבת בשבוע הבא ואין לי אפשרות לדחות.. ואני לא רוצה להיות במחזור מן הסתם או להיות עם הפרשות למיניהם...
    האם אני יכולה לחבר בין חפיסות? כלומר להמשיך ולקחת את החפיסה הבאה - 21 כדורים ובכך לדלג פעם אחת על קבלת המחזור ואז להמשיך כרגיל? ביום השמיני להתחיל חפיסה חדשה?
    האם זה ישנה את היום בו אני מקבלת מחזור? האם עלולים להיות תופעות לוואי?
    תודה,
    ליאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם אני בדיוק עשיתי את זה

רוסלנה
    26/07/2014

אמור להתחיל לי מחזור מחר ובגלל שאני סובלת מפטריה אז רופא הנשים אמר לי להמשיך לקחת את הגלולות ברציפות כדי שאוכל להגיע אליו לתרבית שבוע הבא- זה מאוד הפחיד אותי אבל ממחקר קצר שעשיתי באינטרנט נראה כי זה דווקא מקובל ונחקר. אני גם מכירה מישהי שעושה את זה כל הזמן והיא ממש בסדר עם זה
    אז בהצלחה לנו :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

ליאל
    26/07/2014

הי רוסלנה תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיבור חפיסות לשינוי מועד קבלת מחזור - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    26/07/2014

האם אני יכולה לחבר בין חפיסות?
    --- כן
    כלומר להמשיך ולקחת את החפיסה הבאה - 21 כדורים ובכך לדלג פעם אחת על קבלת המחזור ואז להמשיך כרגיל?
    --- כן
    ביום השמיני להתחיל חפיסה חדשה?
    --- לא , להתחיל מחר היום א'

האם עלולים להיות תופעות לוואי?
    --- יתכן דימום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו