שאלת גלולות ופוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת גלולות ופוריות
    אולה
    01/08/2014

לקחתי גלולות דיאנה במהלך 3 שנים ועשיתי הפסקה לפני 4 חודשים כדי לבדוק איך הגוף שלי מגיב ללא גלולות.
    ב-4 חודשים האלה קיבלתי מחזור רק פעם אחת ולכן רוצה לחזור לגלולות. שאלותיי הן -
    1. יכולה פשוט להתחיל לקחת את הגלולות במהירות האפשרית ולא ביום הראשון של המחזור כמו שמומלץ? לא ידוע לי מתי אקבל מחזור בפעם הבאה ולא טוב לי עם העניין הזה.

2. מה הן הסיבות שב-4 חודשים קיבלתי מחזור פעם אחת? אני לא מקיימת יחסי מין כרגע וזה פשוט הזוי ומפחיד שבגיל 21 הגוף שלי עדיין לא מקבל ווסת באופן סדיר. האם יש לי סיבה לדאוג לפוריות שלי? האם זה יכול להשפיע על דור ההמשך?

תודה לעונים,
    ושיהיה סופ"ש שקט ונעים לכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת גלולות ופוריות

הוספת תגובה

• שאלת גלולות ופוריות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/08/2014

חצי שנה ראשונה לאחר הפסקת גלולות המחזור יכול להתעכב ולכן זה לא מעיד כרגע שום דבר על פוריות עתידית.
    לגבי התחלת גלולות כדאי לקחת גלולות לזרוז המחזור ואז להתחיל עם הגלולות כדי למנוע דימומים לא סדירים אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו