כאבים חזקים באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים באיבר המין
    אורנית
    08/08/2014

לפני יומיים חבר שלי החדיר לי אצבעות, ואז כמה שעות לאחר מכן התחילו לי כאבים חזקים באיזור האיבר (גם בשפתיים וגם קצת בפנים). הכאבים לא פוסקים, אפילו שמרחתי וזלין, ואני לא חושבת שזה זיהום או שריטה כי הידיים שלו היו נקיות ולא היו לו ציפורניים. הסתכלתי במראה וראיתי קצת אדמומיות, אבל הוא כבר החדיר לי אצבעות בעבר וזה מעולם לא קרה. לעומת זאת, התופעה הזאת קרתה לי לפני שנתיים כשעוד לא התנסיתי מינית עם בנים, ואם זכור לי נכון זה אותו סוג כאב, וזה כאב במשך המון זמן. בקיצור, אני לא מצליחה לתפקד, זה שורף וצורב, ולפעמים מגרד. אני מתוסכלת, מה זה? והאם זה קשור לחבר שלי? איך אני יכולה למנוע את זה בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים באיבר המין

הוספת תגובה

• המשך- דרך יעילה יותר לתאר את הבעיה

אורנית
    09/08/2014

בהתחלה זה היה תחושת אי נעימות בלתי פוסקת, אבל עכשיו אני חושבת שנכון יותר להגדיר את זה כגרד ואדמומיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- דרך יעילה יותר לתאר את הבעיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/08/2014

קשה לאבחן דרך האינטרנט פני בהקדם לבדיקת רופא נשים ולקבלת טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו