שימוש בווזלין לסיכוך החדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בווזלין לסיכוך החדירה
    דניאלה
    08/08/2014

שלום, בת 30 לפני לידות, אני משתמשת בווזלין לסיכוך החדירה בעת קיום יחסי המין, האם השימוש בווזלין מותר ולא גורם לנזק? אני ובן זוגי משתמשים בו שנים ויצא לי לשמוע מרופא נשים שהשימוש בו גורם לנזק, האם זה נכון? אני בפאניקה ואיני יודעת האם אכן גרם לנזק?!?

לתשובתך אודה, דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

דניאלה
    13/08/2014

שלום, בת 30 לפני לידות, אני משתמשת בווזלין לסיכוך החדירה בעת קיום יחסי המין, האם השימוש בווזלין מותר ולא גורם לנזק? אני ובן זוגי משתמשים בו שנים ויצא לי לשמוע מרופא נשים שהשימוש בו גורם לנזק, האם זה נכון? אני בפאניקה ואיני יודעת האם אכן גרם לנזק?!?

לתשובתך אודה, דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בווזלין לסיכוך החדירה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    13/08/2014

האם השימוש בווזלין מותר ולא גורם לנזק?
    === כן,מותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בווזלין לסיכוך החדירה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/08/2014

וזלין לא מומלץ לשימוש נרתיקי לא נגרם נזק אבל השתמשי בחומרי סיכוך על בסיס מים או בשמן שקדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו